İş Bankası Cem Yılmaz Servet Bey Kumbarası Nasıl Alınır



Türkiye İş Bankası'nın tasarrufa çok önem veren bir banka olduğunu hepimiz biliyoruz. Bankada açılan her yeni mevduat hesabı için bir de kumbara verilen günler çoğumuzun en güzel ve nostaljik anıları arasında yer alır. Yaşı müsait olanlar o çok özel kumbarada para biriktirdiği günleri dün gibi hatırlayacaklardır. Kısacası özellikle bugün orta yaş dönemini yaşayan kuşaklar, tasarruf etmenin önemini ve güzelliğini İş Bankası kumbaraları sayesinde öğrendi desek yalan olmaz.

İş Bankası aynı keyfi bugünün çocuklarına da yaşatmak için kumbara hesabı kampanyası başlattı. Televizyon reklamlarında Cem Yılmaz'ın Servet bey rolünd oynadığı reklamlar aracılığıyla tanıtılan İş Bankası Kumbara Hesabı'nda "Yarın için tasarruf yapanlar, keyfini yaşamaya bugündn başlar" sloganından yola çıkılıyor. Akılda kalıcı bir reklam filmi olduğu için de özellikle küçüklerin ilgisini çekiyor.

Peki, Servet Bey kumbarası adı verilen bu kumbaraları nasıl alacağız? Bu çok özel kumbaraya sahip olmak için öncelikle 18 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasında çocuğunuzun geleceği için Kumbara Fonu Hesabı açtırmak gerekiyor. Hesap açıldığı anda çift kişilik sinema bileti ve özel Servet Bey Kumbarası veriliyor.

Kumbara Fonu, çocuklar için özel olarak tasarlanmış, İş Portföy’ün deneyimli yöneticileri tarafından yönetilen uzun vadeli ve birikim amaçlı bir yatırım fonu... Çocuk için yapılan birikimler uzun vadede ortaya çıkabilecek getiri fırsatlarından yararlanmaya imkân sağlayacak kıymetlerde değerlendiriliyor. Çocuğun ileride ortaya çıkabilecek her türlü ihtiyacı için Kumbara Fonu ile bugünden birikim yapılabiliyor.

Kumbara Fonu Hesabına vadesiz TL hesabınızdan veya İş Bankası kredi kartınızdan düzenli alım talimatı vererek çocuğunuzun geleceğine bugünden yatırım yapmaya başlayabilirsiniz.

• Kampanya 18 Ocak – 18 Şubat 2013 tarihleri arasında yeni açılacak Kumbara Fonu Hesaplarını kapsıyor.

• Sinema bileti için gerekli PNR kodu, müşterilerden hesap açılışı sırasında alınan cep telefonu numarasına SMS ile gönderiliyor.

• PNR kodu belirtilecek geçerlilik tarihine kadar kullanılabiliyor.

• Sinema bileti sadece Cinemaximum salonlarında geçerli...

İş Bankası'nın kumbara fonu hesabı ve Cinemaximum salonları hakkında daha geniş bilgi almak için İş Bankası'nın internet sitesine giriş yapabileceğiniz gibi müşteri hizmetlerini arayarak da istediğiniz bilgiye ulaabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder