VakıfBank Şubat Ayı Taksitli İhtiyaç Kredisi



Şubat ayının kısa ama en masraflı ay olduğunu hepimiz biliriz. Sadece 28 gündür ama neredeyse diğer ayların iki katı kadar masraf çıkarır. Çocuğunuz varsa sömestr hediyesi, sömestr tatili masrafları, ikinci yarı hazırlıkları bu aydadır. Ayrıca çocuk olsun olmasın her aile için doğalgaz, odun kömür, elektrik harcamalarının tavan yaptığı dönemdir.

Bu gerçekten yola çıkan VakıfBank şubat ayına özel düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyasında her bütçeye uygun faiz oranları ve 60 aya varan vade seçenekleri sunarak tüm masrafların tek aya yığılmasının önüne geçmeyi hedefliyor. Böylece yılın en kısa ayını hiçbir ihtiyacınızı ertelemeden çıkartmanız için avantaj sağlıyor.

VakıfBank'tan 40.000 TL tutarında Şubat Ayı Taksitli İhtiyaç Kredisi kullandığınız takdirde 24 ay, 36 ay ve 60 ay seçeneklerinden dilediğinizi tercih edebiliyorsunuz. Kredinizi 24 ay vadeli çekmeniz halinde düşük faizli seçenekte sadece % 0.95 faizle, masrafsız seçenekte ise dosya masrafı ödemeden % 1.10 faizle ihtiyaç kredisi alabiliyorsunuz.

En uzun vadeyi seçip 40.000 TL ihtiyaç kredinizi rahat rahat ödemeyi tercih ederseniz düşük faizli seçenekte aylık sadece % 1.10 faizle taksitli kredi almanız mümkün oluyor. Aynı miktar ve aynı vadede kredi için dosya masrafsız seçeneğini tercih etmeniz halinde dosya masrafı alınmıyor ve aylık % 1.14 faizle geri ödeme yapabiliyorsunuz.

VakıfBank'ın şubat ayı kampanyasında bir de 0 faiz seçeneği bulunuyor. 20.000 TL tutarındaki ihtiyaç kredileri için sunulan bu seçenekte 12 ay veya 24 ay vade seçeneğinden yararlanarak, çektiğiniz krediyi bütçenize uygun taksit dilimleri halinde geri ödeyebiliyorsunuz.

VakıfBank'ın şubat ayı taksitli kredi kampanasıyla ilgili daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz evinize en yakın VakıfBank şubesine uğrayabileceğiniz gibi bankanın internet sitesine giriş yaparak veya müşteri hizmetlerini arayarak telefon bankacılığı sisteminden de öğrenebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder