Renault 0 Faiz veya 4000 TL İndirim Kampanyası

Renault yeni kampanyasının startını verdi. Peşin alımlarda 4000 TL indirim, 18 ay vade 18.000 TL için 0 faiz seçenekleri sunan kampanyanın bir diğer seçeneği ise 48 ay vade 48.000 TL için aylık sabit 0.89 faiz. Renault sahibi olmak isteyenler için seçenekler bitmiyor. Renault’nun üstün teknolojisi ve dünyada saygı gören tasarımıyla yepyeni bir Renault otomobil sahibi olmak isteyenlerin yapmaları gereken tek şey bir Renault yetkili satıcısına uğramak. Renault kampanyaları anlaşmalı finans kuruluşlarının şartları çerçevesinde fırsatlar sunmaya devam ediyor. Artık yepyeni bir renault modeline sahip olmak hayal değil. Yeni yılın yaklaştığı şu günlerde Renault fırsatları bitmiyor.

Renault’nun 0 faiz kampanyası Kangoo ailesi ve Yeni Clio dışındaki tüm Renault modellerinde devam ediyor. 0 faiz uygulaması 18 Ay vade 18.000 TL kredi için geçerli oluyor. kampanya anlaşmalı finans kuruluşlarının şartlarına bağlı olarak sürüyor. 18 ay vadeli olarak 18.000 TL kredi kullananlar hiç faiz ödemeden hayallerindeki Renault modelini satın alabiliyorlar.

4.000 TL indirim kampanyası ise nakit alımlarda geçerli. Yeni Renault’larını nakit almayı tercih edenler için Fluence, Scenic ve Grand Scenic ve Megane HB modellerinde 4000 TL indirim fırsatı var. Ödemelerini nakit olarak gerçekleştirenler Renault’nun Fluence, Scenic ve Grand Scenic ve Megane HB modellerini 4000 Lira indirimli olarak alıyorlar.

Renault’nun bir başka kampanyası ise Yeni Clio ve Kangoo ailesi dışında tüm Renault binek modellerinde devam eden 48 Ay 48.000 TL’ye kadar %0,89 sabit faiz kampanyası. Kampanyadan yararlanmak isteyenler düşük ve sabit faiz ile yüksek tutarlı kredi kullanarak uzun vadede geri ödemelerle bir Renault sahibi olabiliyorlar. Ayrıca Şimdi Al İlkbaharda Öde fırsatı da kampanyanın bir parçası olarak sunuluyor. Bu fırsattan yararlanarak şimdi Renault otomobil satın alanlar ödemelerine gelecek yılın bahar aylarında başlıyorlar. Fırsattan yararlananlar ilk geri ödemelerini Nisan 2013′de yapıyorlar. Kampanya anlaşmalı finans kuruluşlarının koşulları çerçevesinde devam ediyor.

Dosya masraflarının kredi bedellerine dahil olmadığı Renault kampanyaları stoklarla sınırlı ve bazı Renault modellerinde geçerli olarak 30 Kasım tarihine kadar devam edecek. Kampanyadan yararlanmak için kampanyaya iştirak eden yetkili Renault satıcılarına uğramak yeterli...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder