Halkbank Paraf Kart Ayrıcalıkları

Halkbank yeni kredi kartı Paraf Kart’ı Murat Boz ve Aslı Tandoğan’ın yer aldığı reklam filmleriyle tanıttı. Halkbank Paraf Kart bir kredi kartı olmaktan çok öteye özellikler taşıyor. Paraf Kart müşteriye özel kişiselleştirilebilen bir kredi kartı olarak dizayn edildi. Paraf sahipleri kendi ihtiyaçlarına ve isteklerine özel hizmetler alıyorlar. Halk Bankası’nın yeni kredi kartı Paraf’ın sloganı “Ayrıcalıklar bu Paraf’ta” oldu. Kart kullanıcıları kendi tercihleriyle kredi kartlarının seçeneklerini düzenleyebiliyorlar. Paraf Kart’ta Mart sonuna kadar kart ücreti de yok.

Halkbank Paraf Kart kullanıcıları her ayın istedikleri bir gününü kendi kampanya günleri olarak belirleyebiliyorlar. Kendilerine özel bu günde alışverişlerde ek indirim, taksit, puan kazanma ve ödeme erteleme seçeneklerinden birini kendi ihtiyaçlarına göre tercih edebiliyorlar. Paraf Kart’ın bu uygulamasına “Kendi kampanyanı kendin yap” adı veriliyor.

Paraf Kart sahipleri için Mart ayı sonuna kadar kart ücreti de yok. Paraf Kart ile yapılan alışveriş ve harcamalar için oluşacak ilk ekstrenin yüzde 25′ini Halkbank ödüyor. Sözkonusu indirim 100 TL’ye kadar geçerli oluyor. Örneğin ilk ekstre borcu 400 TL olanlar 100 TL indirim kazanıyorlar, 200 TL ilk dönem ekstre borcu olanlar 50 TL indirim kazanıyorlar.

Paraf Kart üzerinden yapılan kira ödemeleri için ücret ya da komisyon alınmıyor. Parafree ise üniversite öğrencilerine yönelik olarak dizayn edildi ve Paraf üye işyerlerinde pek çok cazip fırsat ve avantaj sunuyor. Paraf Gold ve Paraf Platin kullanıcıları ise cumartesi günleri yaptıkları restoran harcamalarında indirim kazanıyor. Bu uygulama Türkiye’de bir ilk. Tüm restoranlarda geçerli olan indirim Paraf Gold için yüzde 10, Paraf Platin çin yüzde 25 olarak uygulanıyor. Paraf Platin sahipleri ayrıca ücretsiz şehir içi kurye hizmetinden yararlanıyor.

Paraf Klasik, Paraf Gold ve Paraf Platin Kart sahipleri ayrıca ekstra puan kazanma fırsatına sahip oluyor. İstanbul Atatürk Havaalanı İç ve Dış Hatlar Prime Class CIP Lounge hizmetlerinde de ayrıcalıklar sunuluyor.

Paraf Kart kullanıcıları her ay kendilerini şaşırtacak yeniliklerle tanışacak. Paraf Kart nakit avans çekimlerinde özel indirimli oranlar sunuyor. Kart borcunu erken ödeyenlere ise ödül uygulaması var. Parafly sahipleri kendilerine özel puan uygulamalarından yararlanıyor. Kısacası bir kredi kartından çok öte bir karta sahip olmak isteyenler için şimdi Paraf Kart var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder