Olay Kredi - Halkbanktan Kamu Çalışanına Özel 50.000 TL

Halkbank sadece kamu çalışanlarına özel cazip koşullarda yeni bir kredi kampanyası başlattı. "Kamu çalışanları için daha iyisi yok" sloganıyla başlayan Olay Kredi, devlet memurlarına, öğretmenlere, subaylara, kısacası tüm kamu çalışanlarına cazip faiz oranlarıyla çeşitli seçenekler sunuyor.

Halkban8k'ın Olay Kredi kampanyasının en önemli özelliği, dosya masrafı ödemeden % 0.75 faiz oranıyla kredi kullanma fırsatı sağlaması... Halkbank dosya masrafını sıfırlarken aynı zamanda faiz oranlarını indirerek kamu çalışanlarının hayatını kolaylaştırma anlamında iyi bir adım atıyor.

50.000 TL'ye kadar ve 60 aya varan vade seçeneklerini Halkbank ayrıcalığıyla almak isteyenler 10.000 TL ihtiyaç kredisini 12 ay vadeyle çektikleri takdirde sadece % 0.75 faiz ödüyorlar. Aynı miktarda Olay Kredi 24, 36 ve 60 ay vadeyle de kullanabiliyor. Bu üç vade seçeneğinde de kamu çalışanlarına çok özel faiz oranları sunuluyor.

Halkbank'ın Olay Kredi kampanyasından kamu çalışanları dışında maaşını Halkbank'tan alan diğer müşteriler de yararlanabiliyor. Maaşını Halkbank'tan alan SGK, Emekli Sandığı, Bağkur emeklilerinin yanısıra özel sektör çalışanları maaşlarını Halkbank'tan almak koşuluyla bu kampanyanın fırsatlarından aynı koşullarda yararlanabiliyorlar.

Son olarak, Halkbank'ın Olay Kredi kampanyasının sunduğu cazip koşulların 15 Mart 2013 tarihine kadar geçerli olduğunu, bu tarihten sonra sona ereceğini belirtmekte fayda var. Başvuru yapmak için size en yakın Halkbank şubesine uğrayabilirsiniz. Kampanya hakkında daha geniş bilgi almak için Halkbank internet sitesine de giriş yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder