Şekerbank Tasarruf Ettiren Dosya Masrafsız Kredi – Altın Hediyeli

Şekerbank, ihtiyaçlarını sürekli erteleyenler ve borç yükünü hafifletmek isteyenler için çeşrek altın hediyeli, 5 ay taksit ertelemeli Tasarruf Ettiren Kredi kampanyasını sunuyor. Yılbaşı öncesine denk gelen kredi kampanyası özellikle 4 bölüm halinde yayınlanan kısa film şeklindeki televizyon reklamlarıyla merak uyandırıyor.

Şekerbank’ın tam zamanında imdada yetişen Tasarruf Ettiren Kredi kampanyasında ihtiyaç kredileri 60 aya varan vadelerle % 0.99 gibi en düşük maliyet oranlarıyla sunuluyor. 31 Aralık 2012 tarihine kadar geçerli olan kampanyanın 5 aya kadar taksit erteleme seçeneği de ayrı bir avantaj olarak karşımıza çıkıyor.

Şekerbank Tasarruf Ettiren Kredi kampanyasının ayrıca bir de çeyrek altın sürprizi var. Borçlarını hafifletip artık birikim yapmak isteyenlere destek olmak amacıyla sunulan çeyrek altın hediyesinden de yararlanabilirsiniz. Çeyrek altın için herhangi bir ücret alınmıyor, çünkü bu Şekerbank’ın birikim yapmak isteyenlere hediyesi…

Şekerbank Tasarruf Ettiren Kredi Kampanya Özellikleri

Bu kampanaya katılan Şekerbank müşterileri, 5 aya kadar taksit erteleme seçeneğinden yararlanabiliyor, böylece kış aylarının masraf sıkışıklığını atlattıktan sonra ilkbaharda taksitlere başlayabiliyor.

Kampanya kapsamında minimum 10.000 TL’den başlayarak 30.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi çekilebiliyor.

Kampanyanın vadeleri ise minimum 24 aydan başlayarak 60 ay vadeye kadar uzanabiliyor.

Kampanyanın faizi son ayların en düşük düzeyi kabul edilen % 0.99 şeklinde belirlendi.

Kampanyaya katılan Şekerbank müşterilerinden dosya ücreti, kredi komisyonu veya sigorta adı altında herhangi bir masraf alınmıyor.

Tasarruf Ettiren Kredi kampanyasına başvuru yapanlardan kefil de aranmıyor. Ancak Şekerbank gerekli gördüğü birtakım hallerde kefil talep edebiliyor.

Kampanyaya katılıp başvurusunu Şekerbank şubelerini ziyaret ederek yapabileceğiniz gibi internet bankacılığı üzerinden veya SMS göndererek de yapabilirsiniz.

Çeyrek Altın Değerinde Altın Vadesiz Hesabı Hediyesi Kazanma Koşulları

Kredinizi kullanırken adınıza açılacak bir vadesiz altın hesabına bir çeyrek altın karşılığı olan 1.75 gram tutarında altın yatırılıyor. Ödemelerinizin düzenli olması halinde hesabınızdaki altını kullanma hakkını kazanıyorsunuz.

Vadesiz altın hesabına yatırılacak bir çeyrek altın karşılığı 1,75 gram altın kredi vadesi bitmeden önce kullanılamıyor.

Kredinin ödemesinde düzensizlik olması (taksitlerinizin tamamını veya bir kısmını taksit tarihinden önce veya sonra ödemeniz veya kredinizi vadesinden önce erken kapatmanız) durumunda 1,75 gram altın iade alınıyor. Şekerbank’tan mevcut ihtiyaç kredisi bakiyesi olan müşteriler 1,75 gram altın promosyonundan yararlanamıyor.

Müşterinin talep etmesi halinde 1.75 gram altın fiziki teslimatla çeyrek altın şeklinde veya altın yerine Türk Lirası olarak verilebiliyor.

Çeyrek Altın Değerinde Altın Vadesiz Hesabı Hediyesi Kampanyasından her müşteri sadece 1 kez yararlanabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder