Burgan Bank Kredi Şenliği Kredi Kampanyası

Türkiye'nin en yeni bankası Burgan Bank, 28 Ocak tarihinden itibaren resmi olarak faaliyetine başladı. Kuveyt kökenli bir banka olan Burgan Bank, geçtiğimiz yıl Eurobank Tekfenbank'ı satın almak suretiyle Türkiye piyasasanı girme hakkını elde etmişti. "Gücün Merkezindesiniz" sloganıyla faaliyetine başlayan Burgan Bank'ın müşterilerine sunacağı hizmetler arasında tüm bireysel bankacılık hizmetleri, kurumsal bankacılık, ihtiyaç kredileri, mevduat hesapları, yatırım bankacılığı, kredi kartları, kredili mevduat hesapları, leasing, faktoring gibi bankacılık hizmetlerinin hepsi yer alıyor.

Halihazırdaki Eurobank Tekfenbank şubelerinin yenilenmesi ve logo değişiminin yapılmasıyla faaliyetine başlayan Burgan Bank'ın şu anda Türkiye genelinde 20 ilde 100'e yakın şubesi bulunuyor. Burgan Bank'ın şube listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Burgan Bank Türkiye'de faaliyetine başlamasına paralel olarak ilk ihtiyaç kredisi kampanyasını da başlattı. Kredi Şenliği kampanyası adı verilen ilk Burgan Bank kampanyasında eğitimden sağlığı, tatilden ev tadilatına kadar her alanda ihtiyaç kredisi verilirken diğer bankalara olan tüm borçlarınızı kapatma fırsatı da sunuluyor. Ayrıca her türlü nakit ihtiyacınızın finansmanı için de Burgan Bank kredisi kullanabiliyorsunuz.

Burgan Bank Kredisi Özellikleri

Tüm kredi tutarları için 6 aydan başlayıp 60 aya varan vade seçenekleri sunuluyor.
Seçtiğiniz vadeye paralel olarak uygun faiz imkanlarından yararlanabiliyorsunuz.
Eşit taksitli aylık ve esnek geri ödeme planı alternatifleri var.
Faizsiz veya dosya masrafsız ürün alternatiflerinden bütçenize uygun olanını seçebilirsiniz.
Hızlı kredi kullanım süreci sözkonusu... İşlemlerinizi sabah yaptırınca aynı gün kredi kullanabiyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder