Halkbank Kamu Çalışanlarına Özel Masrafsız Düşük Faizli Kredi

Halkbank, kamu çalışanlarına özel yeni bir kredi kampanyası düzenledi. Sadece devlet memurları, emekliler ve kamu çalışanlarına yönelik bu kampanyada dosya masrafı alınmadan aylık % 0.75 gibi düşük faiz oranından yararlanma fırsatı sunuluyor. 15 Şubat 2013 tarihine kadar sürecek kampanya kapsamında kamu çalışanları 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisini 60 aya varan vadelerle kullanabiliyorlar. Üstelik ilk taksitin 2 ay ertelenmesi seçeneği de Halkbank'ın yeni kampanyasını daha avantajlı hale getiriyor.

Halkbank, aylık yüzde 0,75’den başlayan faiz oranına ve 60 aya uzanan vadeye sahip özel ihtiyaç kredisiyle kamu çalışanlarına özel çözümler sunuyor. Kamu çalışanlarına yönelik en avantajlı kredi imkânını sağlayan kampanyada, tüketiciler 50 bin TL’ye kadar olan ihtiyaçlarını dosya masrafsız ve düşük faiz avantajıyla karşılayabiliyor. Müşterinin bütçesine göre hazırlanan özel ödeme seçenekleri ve ilk taksiti 2 ay erteleme imkanı bulunan kampanyadan maaşını Halkbank’dan alanlar da aynı koşullarda yararlanabiliyor.

Halkbank'ın kamu çalışanlarına özel düzenlediği dosya masrafsız ve düşük faizli kredi imkanından yararlanmak için kamu çalışanı kimliği ve TC Kimlik Numarasıyla başvurulması yeterli oluyor. Kamu çalışanı için herhangi bir kefil aranmıyor. Kamu kimliği ve TC Kimlik Numarası dışında herhangi bir formalite gerekmiyor.

Halkban'ın yeni kampanyası hakkında daha detaylı bilgi almak için Halkbank'ın ülk geneline yayılmış şubelerine uğrayıp müşteri temsilcileriyle görüşebileceğiniz gibi bankanın internet şubesine giriş yaparak da ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder