0 Faizli Renault ve Fiat Otomobil Kampanyaları

Son dönemlerde 0 faizli otomobil kampanyaları devamlı uygulanan ve süreleri uzatılan kampanyalar arasında yer almaya başladı. Otomobil markaları 0 faizli kampanyalarlü müşterinin dikkatini ve otomobil alım isteklerini diri tutmaya çalışıyorlar. Son dönemde uygulanan 0 faizli otomobil kampanyaları arasında Renault ve Fiat kampanyaları dikkat çekiyor. Renault 20.000 TL’ye 20 ay için 0 faiz uygularken, Fiat yeni otomobil almak isteyenlere 18.000 TL’ye kadar 18 ay vadeli 0 faizli kredi fırsatı sunuyor.

Tüm Renault modellerinde geçerli olan Sıfır Faiz kampanyasında yeni Renault satın almak isteyenlere Renault bünyesinde kredi kullandırılıyor. Kampanya koşullarına göre Renault satın almak için 20 ay vadeli olarak 20.000 TL’ye kadar kredi 0 faiz oranıyla kullanılabiliyor. Krediyi kullanarak Renault satın alanlar vade süresince geri ödemelerinde faiz ödemiyorlar.

Fiat’ın kampanyası ise 0 faizle yepyeni bir Fiat sahibi olmak isteyenlere cazip bir fırsat sunuyor. Kampanya ile Fiat Türkiye 18.000 TL’ya kadar krediyi 0 faiz oranıyla kullandırıyor. Kredinin geri ödeme vadesi 18 ay...

Renault’nun kampanyasında sıfır faizin yanında 20 Bin Lira’dan fazla kredi kullanmak isteyenler için de düşük faiz uygulaması var. Tüm binek Renault modellerinde ve Yeni Kangoo Multix’de geçerli olan kampanya koşullarına göre 48.000 TL kredi kullananlar 48 aya kadar vadelerde % 0.89 faiz fırsatından yararlanıyorlar. Faiz oranı vade sonuna kadar sabit olarak uygulanıyor.

Fiat’ta da benzeri bir uygulama var. Fiat satın almak için 18 Bin Lira’dan fazla kredi kullanmak isteyenlere düşük faiz uyugulanıyor. Fiat bünyesinde 30 bin TL’ye kadar kredi kullanarak Fiat modellerinden birini satın alanlar için uygulanan faiz oranı % 0.75. Fiat’ın tüm modellerinde geçerli olan kredinin vadesi ise 3 yıl...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder