Bank Pozitif'ten Bir İlk: Adrese Teslim İhtiyaç Kredisi

Bank Pozitif acil nakde ihtiyacı olanlar için başlattığı "Adrese Teslim Kredi" kampanyasıyla ihtiyaç kredilerini adrese kadar göndermeye başladı. Bankanın düzenlediği kampanyada artık şubeye gitmeden, çağrı merkezini aramadan sadece internet üzerinden hızlı ve formalitesiz kredi alınabiliyor.

Bank Pozitif'in düşük faiz oranlarından yararlanmak için başvurular internet sitesi üzerinden yapılırken kredi çekme sürecini zahmetsizce kendiniz tamamlayabiliyorsunuz. Böyle olunca çağrı merkezini aramaya gerek kalmıyor, sıra beklemiyorsunuz, banka şubesine girmeden kredi alabiliyorsunuz.

Bank Pozitif'in bu hizmeti şimdilik Ankara, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Manisa ve Sakarya illerinde veriliyor. Banka yetkilileri kısa süre içinde "Adrese Teslim Kredi" avantajını diğer illere de yaygınlaştırmak için çalıştıklarını söylüyorla.

Adrese Teslim Kredi hizmetine başvurmak için nüfus cüzdanının yanında ikametgah (yerleşim belgesi) veya kredi çekecek kişinin adına son 3 ay içinde düzenlenmiş fatura (elektrik, su, doğalgaz, telefon) bulunması yeterli oluyor. İnternetten yapacağınız başvuru sonrası Bank Pozitif yetkilileri evinize kadar gelerek sadece bu belgeleri talep ediyorlar.

Bank Pozitif yetkililerin gerekli görmesi durumunda ikinci kimlik veya gelir belgesi istenebiliyor. Bankaca belirlenen gerekli evrakların tamamlanmaması durumunda kredi kullandırımı yapılamıyor.

Bank Pozitif'in sunduğu "Adrese Teslim Kredi" kampanyasından yararlanmak için bankanın internet şubesine giriş yapıp oradaki kısa formu doldurabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder