Crown Tower Fiyatları – 100.000 TL’nin Altında Daireler



Crown Tower’da yer alan dairelerin başlangıç fiyatları 100.000 TL’nin altında. İddialı projede stüdyo dairelerin fiyatları 94.000 Lira’dan başlıyor. Crown Tower’ı hayata geçiren Babacan Yapı yeni kampanyasıyla peşin satış fiyatına % 0 faiz fırsatı sunuyor. Crown Tower’da konutlar iki ay sonra hak sahiplerine teslim edilecek. Böylece projede yaz aylarında hayat başlayacak.

Crown Tower Nerede? Crown serilerinden biri olan Crown Tower Beylikdüzü – Esentepe’de inşa ediliyor. Babacan Yapı’nın projesi özgün mimarisiyle dikkat çekiyor. 94 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Crown Tower’da peşin fiyatına 40 ay 0 faiz olanağı ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Mayıs 2010’da temeli atılan Crown Tower projesinin inşası kısa süre içinde tamamlanacak ve Temmuz 2012’de evler sahiplerine teslim edilecek. Crown Tower’da toplam 420 konut bulunuyor. Tem Otoyoluna ve E-5’e 5 dakikalık mesafede bulunan Crown Tower ulaşım ve lokasyon açısından rahat konumda. Projede yer alan evler yüksek tavana ölçülerine, geniş m2 teras alanlarına sahip. Crown Tower’da en kaliteli malzeme kullanıldı. Crown Tower her cephesi manzaralı olacak bir konumda inşa ediliyor.

Metrekare fiyatlarının 1900 TL olduğu CrownTower site yaşamının huzurlu ve güvenli ortamını, sosyal olanaklarla bütünleştiriyor. Tatil tadında yaşanacak bir ev sahibi olmak isteyenler için Crown Tower iyi bir seçenek. Crown Tower tplam 35 katta 420 konuttan oluşuyor. Projede bulunan sosyal olanaklar arasında açık yüzme havuzu, yürüyüş alanları, tenis ve basketbol sahaları var. Özel fitness salonu, SPA, Sauna ve Türk Hamamı da projede bulunan diğer hizmetler arasında. Butik residence formatında dizayn edilen Crown Tower otel konforunda lobi ve resepsiyon hizmetleri sunacak.

Projede 46 m2 stüdyo daire, 81 m2 1+1 daire, 143 m2 2+1 daire, 182 m2 3+1 daire tiplerinde konutlar yer alıyor. Daire fiyatları 94.000 TL ile 350.000 TL arasında değişiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder