Finansbank Acil Nakit Kredisi - Avantajlı AySonu Hesabı

Finansbank'ın sunduğu AySonu Hesabı, acil nakde ihtiyaç duyanlar için özel olarak tasarlanmış bir limittir. Hesabınızda para yokken bile nakit veya taksitli para çekebilme ve alışveriş yapabilme rahatlığı sağlar. Böylece en çok nakde sıkıştığınız anlarda bile acil ödemeler yapma imkanını bulur, sözünüzü zor anlarda bile tutmanın keyfini yaşarsınız.

Finansbank'ın kredili mevduat hesabı olan AySonu Hesabına başvurunuzu Türkiye'nin geniş bir kesimine yayılmış Finansbank şubelerinden yapabilirsiniz. Bunu yapmak için AySonu yazıp 2273'e bir SMS göndermeniz yeterli oluyor.

AySonu Hesabı'nın Avantajları

Nakit ihtiyacınızda hızlı ve pratik çözümler üretir.

AySonu Hesabı ile ne kadar faiz ödeyeceğinizi düşünmeden, 10 aya varan vadelerle, uygun komisyon ödeyerek ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

AySonu Hesabı Taksitli Kullanım Özellikleri

Taksitli kullanım için ayrı bir limit tahsis edilmiyor. AySonu Hesabı limitinizin banka tarafından belirlenen oranı içerisinden kullanım yapılıyo. Taksitli kullanım sadece hesap sahibinin isteğine bağlı olarak gerçekleşiyor.

Taksitli kullanım tutarı minimum 200 TL ve maksimum 10,000TL'dir.

Kullanılan tutar 4, 5 veya 10 taksitte geri ödenebiliyor.

Taksitli kullanım yapıldığında müşterilerimize ATM'lerden ödeme bilgilerini gösteren bilgi fişi, şubelerden ödeme bilgilerini gösteren doküman veriliyor.

Dilerseniz ödeme bilgilerinize Internet şubesinden de ulaşabilir veya çağrı merkezini arayarak ödeme bilgilerinizi e-posta ya da faks olarak talep edebilirsiyorsunuz.

Toplam komisyon oranı, aylık komisyon oranı ile taksit sayısı çarpılarak hesaplanıyor.

Toplam komisyon tutarı kullanılacak anaparanın toplam komisyon oranıyla çarpılmak suretiyle hesaplanıyor.

Taksit tutarlarının ödemelerinin belirtilen tarihlerde yapılması gerekiyor. Bu tutarların belirtilen tarihlerde ödenmesi durumunda, taksitli kullanımdan kaynaklı AySonu Hesabı faizi işlemiyor.

Taksitlerin zamanında ödenmemesi durumunda, ödenmeyen taksit tutarı üzerinden AySonu Hesabı faizi işlemeye başlıyor.

Hesapta pozitif bakiye olsa bile, hesaba bağlı AySonu Hesabı Limitinden taksitli kullanım yapılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder