Yine Finansbank: Günde 2 TL'ye 5.000 bayram kredisi



Kurban Bayramı tatili yaklaşırken bankalar arasındaki Bayram Kredisi rekabeti de hız kazandı. Bankaların yeni kampanyalarını arka arkaya tanıtması elbette müşterilerini mutlu eden bir gelişme oluyor. Her kampanya yeni yeni seçenekler, fırsatlar demek... Hepsini izleyip aralarından bize en uygununu seçmek bizlere kalıyor.

Bu sezonun bayramlık kredi yarışında Finansbank ağırlığını iyiden iyiye hissettirmeye başladı. Önce Biriktiren Kredi, ardından En Para kampanyası geldi. Son olarak da Finansbank klasiklerinden "Günde 2 TL'ye 5.000, 4 TL'ye 10.000 kredi" kampanyası yepyeni versiyonuyla bayrama hazırlananların karşısına çıktı.

Bu kampanyayı sanki bir yerlerden hatırlıyor gibiyiz diyenler yanılmıyor. Evet, geçen Kurban Bayramı sezonunda bir Finansbank klasiğiydi. Bizce mümkün sloganını dillere dolayan unutulmaz kampanyanın bu defa üç sloganı birden var. Hepsi de bayramla yakından ilgili olduğu için hedefi tam 12'den vuracağı kesin...

1. Günde bir avuç lokum parasına bayram alışverişi yapmak.

2. Günde bir porsiyon baklava parasına bayram masraflarını karşılamak.

3. Günde bir şişe bayramlık kolonya parasına bayram tatiline çıkmak.

Finansbank bayramların vazgeçilmezi kabul edilen lokum, baklava ve kolonyadan yola çıkarak hazırladığı yeni kampanyasında günde 2 TL taksitlerle 5.000 TL ve günde 4 TL taksitlerle 10.000 TL bayram kredisi teklif ediyor. Finansbank'çıların "Bizce mümkün" dediği bu fırsatları detaylıca gözden geçirmek bankanın müşterilerine kalıyor. Bu arada geri ödemelerin 3 ay sonra başlayacağını da belirtmekte fayda var.

Şimdi Finansbank'ın yeni kampanyasını değerlendirmeniz için detaylarını verelim.

Kampanyada neler var?

Taksit tutarı her yıl artıyor. Standart planda ilk 12 aylık taksit tutarları 60 TL ve 120 TL olurken, 13. aydan itibaren yıllık artış tutarları 45 TL ve 90 TL oluyor.

Eğer 3 ay ertelemeli plana katılacaksanız, yani 2013'te ödemeye başlayacaksanız, taksit tutarları standart plana kıyasla bir miktar artış gösteriyor.

Kampanyanın azami vadesi 60 aya kadar uzuyor.

Azami kredi tutarı ise 10.000 TL.

Başvuru koşulları

Cebinizden 5030'a TC kimlik numaranızı göndererek SMS ile başvurabilirsiniz.

Anında Başvur'a tıklayarak internetten veya Finansbank şubelerinden yapmanız mümkün.

Nüfus cüzdanınız ve gelir belgeniz de hazırsa günde 1 dilim baklava parasına bayram masraflarını aradan çıkartabileceksiniz demektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder