Denizbank'tan 5 dakikada hızlı kredi

21. yüzyılda yaşıyoruz. Kimsenin beş dakika fazla beklemeye tahammülü yok. Eskiden günlerce haftalarca beklemeye alıştığımız işlerin artık beş dakikada çözüme kavuşturulmasını bekliyoruz. Eski Türkiye'de yaşamadığımıza göre bunu beklemek ve istemek de en doğal hakkımız...

Türkiye'nin en yenilikçi bankalarından Denizbank da insanların hız talebine hemen cevap veren bankalar arasında öne çıkıyor. Şu anda başka bankaların Kurban Bayramı kampanyaları arasında biraz gözden kaçsa da, Denizbank'ın "Web'den 5 dakikada hızlı kredi" kampanyası çağın gereklerine en uygun kampanyalarından birisi...

Denizbank'ın her zamanki ekran yüzü Beyazıt Öztürk'ün (Beyaz) tanıttığı kampanyanın oldukça cazip özellikleri var. Bunların başında çekilebilecek kredi miktarının 15 bin liraya kadar tırmanması geliyor. Üstelik bu miktarda kredi çekmek için kefil de gerekmiyor. Sadece bayram için değil her zaman tüm ihtiyaçlarınız için 36 aya varan vadelerle 15 bin liraya kadar kredi başvurusu yapılabiliyor, cevabı da sadece beş dakika içerisinde geliyor.

Bu başvuruyu yapmak için Denizbank'ın internet sitesine tıklayarak TC Kimlik Numarasını ve cep telefonu numarasını yazmak yeterli... Beş dakika içinde onay geldikten sonra ise nüfus cüzdanınız, ikametgah belgeniz veya en son ödediğiniz elektrik, su, doğalgaz gibi faturalardan birisiyle bankaya giderek 15 bin liraya kadar kredi çekilebiliyor.

Denizbank'ın sunduğu Web'de Kredi'nin faiz oranları ise, 13 - 24 arası için % 1.39, 25 - 36 ay arası için % 1.59 şeklinde belirlendi. Her iki vade için dosya masrafı hiç alınmazken peşin komisyon oranının sadece % 4 olduğunu belirtmekte yarar var.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder