Selahattin Çakaler ve TEB Biriktiren Kredisi

Yalan Dünya dizisinin sevilen karakterlerinden Selahattin Çakaler'i reklam filmlerinde oynatmaya başlayan TEB, yılbaşına kadar sürecek yeni kredi sezonunda önceliği aldı. Televizyonda bu karakteri canlandıran Olgun Şimşek ile TEB arasında 2,5 yıllık anlaşma yapıldı. Şurası bir gerçek ki, bu kadar sevilen bir karakter sayesinde TEB 'in artık zirveye oynayan bir banka haline geleceğini söyleyebiliriz.

Selahattin Çakaler karakterinin ilk reklam kampanyası TEB'in "Biriktiren Kredi" adıyla sunduğu yeni fırsatlar zinciri oldu. TEB bu kredi kampanyasıyla tüketicilere finansman sunarken müşteri adına da para biriktiriyor. Başka bir deyişle, tüketici kredisi kullanan müşterilerin gerçekleştirdiği her bankacılık işlemi karşılığında o müşterinin vadeli hesabına para yatırılıyor. Böylelikle kredi vadesi boyunca müşterilerin hesabına 500 TL'ye varan miktarda yatırım yaparak birikim başlatılmış oluyor.

TEB'in Selahattin Çakaler'li reklam filmleriyle tanıttığı "Biriktiren Kredi" kampanyasıyla ilgili daha detaylı bilgileri banka şubelerine giderek veya bankanın internet sitesini ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder