İş Bankası Mart Ayı İhtiyaç Kredisi

İş Bankası'nın her yıl Mart ayında tekrarlayarak geleneksel hale getirdiği Her İhtiyaca Özel Kredi kampanyası müşterilerinin beğenisine sunuldu. Halk arasında yaygın olarak kullanılan "Mart ayı dert ayı" özdeyişini boşa çıkaracak kampanyada İş Bankası müşterilerine 5.000 TL ile 30.000 TL arasında düşük faizli ve uzun vadeli seçenekler sunuluyor.

29 Mart 2013'e kadar devam edecek kampanyada İş Bankası'nın Her İhtiyaca Özel Kredisini kullananlar, 3 aydan başlayıp 60 aya varan vade seçeneklerinden bütçelerie uygun olanı tercih edebiliyorlar. Örneğin 5.000 TL tutarında mini kredi kullananlar, aylık % 0.70 cazip faiz oranından yararlanırken 12 ay vadeyle kredi geri ödemesi yapabiliyorlar. Dosya masrafı ise sadece 70 TL olarak alınıyor.

İş Bankası'nın özel kampanyası toplumun her kesimindeki çalışanlar ve emeklilere açık bulunuyor. Ücretli çalışanlar, devlet memurları, serbest meslek sahipleri, özel sektör çalışanları ve emekliler bu kampanyadan uygun koşullarla yararlanabiliyor. Kampanyaya katılmak isteyenlerin cep telefonlarını kullanarak 4402'ye bir SMS atması yeterli oluyor. Bu SMS'de müşterinin TC Kimlik Numarasanı, çekmek istediği kredi tutarını ve aylık gelirinin ne kadar olduğunu bildirmesi yeterli oluyor. Kredi başvurusu ayrıca Bankamatiklerden, telefon şubesinden, internette İşCep, İşPad ve İşWap üzerinden yapılabiliyor. Son olarak da en yakın İş Bankası şubesini ziyaret ederek başvuru gerçekleştirilebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder