Finansbank Kobİ'lere Özel Avantajlı İşyeri Kredisi


Finansbank, işyerine kira ödeyen patronları mutlu edecek bir fırsat paketi hazırladı. 15 Şubat'ta başlayıp 15 Nisana kadar devam edecek Finansbank Özel İşyeri Kredisi kullananlar, bu kampanyanın sağladığı fırsatlardan yararlanarak kira giderlerini tapuya dönüştürebilecekler.

Finansbank'ın özel işyeri kredisi kampanyasına yeni iş yeri satın almak isteyen ve vergi levhası olan ticari işletmeler katılabiliyor. Finansbank İşletme Bankacılığı müşterisi olmaları yeterli oluyor. İşyeri ekspertiz değerinin en fazla % 50'sine kadar olmak kaydıyla 120 ay vade ve aylık % 0.85 faizle kullanılan işyeri kredisi ülkemizdeki tüm ticari işletmelere açık...

İşyeri Kredisi Özellikleri

Finansbank İşyeri Kredisi sadece yeni işyeri satın almak amacıyla ve sadece TL olarak kullanılabiliyor.

Satın alınması planlanan işyerinin ekspertiz değerinin en fazla % 50'sine kadar kredi çekilebiliyor. Yeni alınacak işyerinin ekspertiz tutarı, işyerinin özelliklerine göre değişkenlik gösteriyor.

Kredi bedeli üzerinden bankanın belirlediği tutar ve oranda, masraf ve komisyon alınıyor. İşyeri kredilerinden KKDF alınmamıyor. BSMV oranı % 5 şeklinde hesaplanıyor.

Fianansbank'ın tüm Kobi'lere ve ticari işletmelerin kullanımına açık işyeri kredisi hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak ve başvuru yapmak için size en yakın Finansbank şubesine uğrayabileceğiniz gibi Finansbank'ın internet sitesine giriş yaparak da konu hakkında geniş bilgiye ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder