Garanti Bankası Bayram Seyran Beklemeyen Çatkapı Kredisi

Garanti Bankası'nın geçen ay başlattığı Bayram Seyran Dinlemeyen Çatkapı Kredi kampanyası hız kesmeden bu ay da devam ediyor. Düşük faiz, düşük masraf ve tahsis ücretsiz olarak sunulan kampanya sayesinde kredi çekmek isteyenlerin bayramı seyranı beklemesine gerek kalmıyor.

Garanti Bankası'nın "İhtiyaçlar bayram seyran beklemez, krediniz neden beklesin?" sloganıyla hayata geçirdiği kampanya kapsamında gelir belgesiz, ikametgahsız, sadece nüfus cüzdanıyla başvuru yapılabilen 50.000 TL'ye kadar kredi kullandırılıyor. Üstelik 50.000 TL için 60 aya varan vadeli kredi seçenekleri de sunulduğu için bu aralar krediye ihtiyacı olan herkes ihtiyacına uygun esçimi yapabiliyor.

Garanti'nin kampanyasında azami 50.000 TL tutarında kredi 60 ay vadeye kadar seçeneklerle kullanılabiliyor. İhtiyacınız sadece 3.000 TL gibi küçük bir miktarsa bunu 9 ay vadeyle, % 0.75 faizle ve sadece 5 TL tahsis ücreti ödemek suretiyle alabiliyorsunuz. Çekmeyi düşündüğünüz kredinin 10.000 TL olması halinde 24 ay vade ve % 0.95 faizle almanız mümkn oluyor. Bu seçenekte tahsis ücreti 245 TL oluyor. 20.000 TL kredi için vade 24 ay olarak aynı kalırken faiz miktarı % 0.99 şeklinde gerçekleşiyor. Bu seçenekte de tahsis ücreti 245 TL standart ödeniyor.

Garanti Bankası'nın Bayram Seyran Dinlemeyen Çatkapı Kredi kampanyasına size en yakın Garanti şubesine giderek katılabileceğiniz gibi internet şubesi üzerinden de başvuru yapabiliyorsunuz. Garanti'nin internet sitesine giriş yaptığınızda Başvurular menüsü Kredi adımında bulunan Destek Kredisi seçeneğinden başvuru yaptığınız takdirde kredi onayınız hemen geliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder