TEB Dubai Tatili, iPhone 5 ve iPad Mini Kampanyası

TEB, 21 Mart tarihine kadar yeni otomatik fatura ödeme talimatı verenler için çekilişle Dubai Tatili, iPhone 5 ve iPad Mini Kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında yapılacak çekiliş sonucu 3 kişiye çift kişilik Dubai tatili, 5 kişiye iPhone 5 ve 10 kişiye iPad Mini hediyesi veriliyor. Çekilişe katılmak için TEB şubelerinden birisine gidip yeni otomatik fatura ödeme talimatı vermek yeterli...

21 Ocak'ta başlayan ve 21 Mart akşamı sona erecek bu kampanyaya faturaları için TEB kredi kartından veya vadesiz mevduat hesabından otomatik ödeme talimtı veren her müşteri katılabiliyor. Her yeni ödeme talimatı için 1 çekiliş hakkı verilirken ödeme talimatlarının birden fazla olması halinde her yeni talimat için 1 çekiliş hakkı daha kazanılıyor.

1 taneden fazla ödeme talimatı verenleri ayrıca başka sürprizler de bekliyor. TEB kredi kartıyla 2 tane otomatik fatura ödeme talimatı verenler, 10 TL tutarında, 3 tane otomatik fatura ödeme talimatı verenler de 15 TL tutarında Bonus / Worldpuan kazanıyorlar.

Otomatik fatura ödeme talimatlarını Türkiye genelinde TEB şubelerinden, 0850 200 0 666 TEB Telefon Şubesi’nden, TEB ATM’lerinden ya da TEB İnternet Şubesi’nden verilebiliyor. Sadece bireysel müşteriler için düzenlenen kampanyaya kurumsal müşteriler katılamıyorlar.

Kampanyanın talihli müşterileri, 28 Mart 2013 tarihinde saat 10:00'da 19 Mayıs Caddesi UBM Plaza'daki Hedef Toplantı Salonu'nda halka açıkyapılacak çekilişle belirlenecek Kazanan talihliler ayrıca 2 Nisan 2013 tarihli Güneş gazetesinde de ilan edilecek. TEB Dubai Tatili Kampanya bitiş tarihinde iptal olan otomatik ödeme talimatları için çekiliş hakkı verilmeyecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder