Alo Garanti'den Tek Telefonla 5 Dakikada İhtiyaç Kredisi

Garanti Bankası'nın dillere destan 5 Dakikada Kredi kampanyası bu yaz da devam ediyor. Bankanın müşterilerine sunduğu Bireysel Destek Kredileri arasında en çok ilgi gören ürün ünvanını kazanan 5 Dakikada Kredi başvurusu Alo Garanti üzerinden tek telefonla yapılıyor. Alo Garanti'nin 444 0 333 hattını arayanlar kredi başvurusunda bulunmak istediklerini belirtiyorlar, ardından istenen başvuru bilgilerini tuşlayarak başvuruyu tamamlıyorlar. Böylece 5 dakikada kredi onayını almış oluyorlar.

5 Dakikada Kredi Adımları

444 0 333 Alo Garanti'yi arayın ve telefonunuzda 5 nolu "Bireysel Destek Kredisi Başvurusu" adımını tuşlayın. Bu işlem için 5'e basmanız yeterli oluyor.

Size yardımcı olacak yönlendirmeler doğrultusunda;
T.C. Kimlik Numaranızı rakamlar arasında boşluk bırakmadan tuşlayın.
Cep telefonu bilginizi yine boşluk vermeden tuşlayın.
Ne kadar kredi istediğinizi tuşlayın.
Kredinizi kaç ay vadeyle istediğinizi tuşlayın.
Aylık belgelenebilir net gelir bilginizi tuşlayın.

Bütün bu adımları dikkatle ve hatasız izlerseniz kredi onayınızın 5 dakika içinde kısa mesaj olarak cebinize geldiğini göreceksiniz.



Gereken Belgeler

Kredi onayını cep telefonunuza kısa mesaj (SMS) olarak aldıktan sonra aşağıdaki belgeleri hemen tamamlayıp size en yakın Garanti şubesine gidebilirsiniz:

Nüfus Cüzdanı: Üzerinde Vatandaşlık Numarası bilgisi yer alan Nüfus Cüzdanı

Adres Belgesi: Adres Kayıt Sistemi'nde (AKS) kaydı bulunanlardan adres belgesi talep edilmiyor. AKS kaydı bulunmaması halinde güncel adresinizi gösteren ikametgah senedi veya son 12 aydan birine ait sabit telefon, doğalgaz, elektrik, su, ADSL, Digiturk, Kablolu TV faturası veya e-faturalardan biri isteniyor.

Gelir Belgesi: Gelirinizin ne kadar olduğunu doğrulayan belge. Ücretli çalışansanız bordro veya gelir yazısı, SGK sicil numarası, aylık net ücret ve maaşınızda haciz veya kesinti olup olmadığına dair bilgilerinizi içeren son 1 ay içerisinde alınmış gelir yazısı.

Emekli iseniz bankaya emekli tanıtım kartı, emekli aylığı tahsis belgesi, emekli maaşınızı gösteren banka hesap cüzdanıyla başvurmanız gerekiyor.

Bu evrakları bankaya teslim ettiğiniz andan itibaren 6 ay ile 60 ay arasında değişen vadelerle % 1.69 cazip faizli Tek Telefonla 5 Dakikada Kredi'nizi kullanabilir, avantajlarından hemen yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder