Vakıfbank Mayıs Ayı Kredi Kampanyası - 50.000 TL



Vakıfbank'ın mayıs ayı ihtiyaç kredisi kampanyası cazip faiz oranları ve dosya masrafsız kredi fırsatlarıyla başladı. Vakıfbank'ın her yıl düzenlediği kuruluş yıldönümü kampanya sezonuna denk düşen kampanyada 20.000 TL'den başlayıp 50.000 TL'ye kadar çıkan miktarlarda kredi paketleri sunuluyor.

Vakıfbank'ın geleneksel kuruluş yıldönümü kampanyası kapsamında 50.000 TL kredi kullanmanız halinde 24 ay vade için sadece % 0.85 faiz oranı üzerinden ihtiyaçlarınızı karşılayabiliyorsunuz. Kredi vadesini 36 aya yaymak istersiniz aylık sadece % 0.90, 60 ay vadede ödemeyi düşünürseniz sadece % 0.95 faiz fırsatını elde ediyorsunuz.

Kampanya kapsamında 20.000 TL kredi çekip erhangi bir faiz ödemek istemezseniz 0 faizli Vakıfbank kredisinden yararlanıyor, peşin olarak tahsil edilecek faiz tutarının toplam ücretlere dahil edilmesi avantajını yakalıyorsunuz. 20.000 TL kredi için geçerli olan u alternatifte 12 ay ile 24 aylık vade seçenekleri bulunuyor.

31 Mayıs akşamına kadar geçerli olan Vakıfbank mayıs ayı kredi kampanyasının aylık ve yıllık toplam maliyet oranlarına, kredi için tahsil edilen tüm faiz, ücret ve vergiler dahil oluyor. Üstelik başvurular için kefil ön şartı da aranmıyor.

Vakıfbank mayıs ayı kredi kampanyasına katılmak için size en yakın Vakıfbank şubesini ziyaret edebileceğiniz gibi internet şubesi aracılığıyla da başvurunuzu yapabilir, onay aldıktan sonra evraklarınızı sonradan tamamlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder