Beylikdüzü Ayışığı Vadi Evleri'ne 10.000 TL Peşinat ile Hemen Taşınma Fırsatı...



Demir İnşaat'ın İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Ayışığı Vadi Evleri'nde son 75 daire için 10.000 TL peşinatla hemen taşınma fırsatı sunuluyor. Yapımı Mayıs 2013'de tamamlanan ve yerleşime açılan Ayışığı Vadi Evleri projesinde son 75 konuta sahip olmak isteyenler, 10.000 TL peşinat öderken evlerine hemen taşınabiliyor. Konut fiyatının % 75'i için de bankadan konut kredisi kullanabiliyor. Kısacası Beylikdüzü'nde Ayışığı Vadi Evleri projesinden konut alanlar, 10.000 TL peşinatla bugün taşınıyor, kalanını seneye ödüyor.

Ayışığı Vadi Evleri'nde site sakinleri; basket ve voleybol sahaları, tenis kortu, squash, masa tenisi, açık olimpik yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, yürüyüş yolu, bisiklet parkuru, fitness center ve vitamin bar ile sağlıklı yaşamın tadını çıkartıyor. Cafe, restaurant, sinevizyon salonu, kadın ve erkek kuaförü, terzi, kuru temizleme, vale hizmetleri, oto kuaför ve özel market servisi sayesinde Ayışığı Vadi Evleri sakinleri, hayatın yüksek temposu ve yoğun iş hayatının çaldığı zamanı tekrar kazanıyor.

Site sakinleri, siteden çıkmadan günlük hayatın zaman alan ihtiyaçlarını hızlı ve pratik bir şekilde giderme fırsatı buluyor. Her dairede bulunan kiler odasına çamaşır ve kurutma makineleri kurulabiliyor, evde nereye konulacağı bilinemeyen, dağınıklık yaratan tüm eşyalar sistemli bir şekilde bu odaya yerleştirilebiliyor.

Ayışığı Vadi Evleri'nin sunduğu önemli hizmetlerden biri de dairelerde kullanılan termostatik vanalarla enerji giderinde maksimum tasarruf sağlanması. Jeneratör, yangın ve doğalgaz alarm sistemi, kartlı geçiş sistemi gibi özellikler ise konut sahiplerine güvenli bir yaşam garantisi veriyor. Üç katlı kapalı otopark da site sakinlerinin konforu için düşünülenler arasında. Projede; kaza ve yaralanmalarda ilk yardım müdahalelerinin yapılacağı sağlık ünitesi hizmeti de var. Ayrıca Ayışığı Vadi Evleri sakinlerine, daire teslimleri tamamlandıktan sonra hizmete başlayacak olan, siteye özel ücretsiz shuttle hizmeti ile metrobüse, alışveriş merkezlerine, markete gidebilme imkânı sunuluyor.

ileri inşaat teknolojisi kullanılan Ayışığı Vadi Evleri'nde, otellerde kullanılan ve ayrı birer alıcı alınmasına gerek kalmadan, TV yayınının tüm odalara dağıtılmasını sağlayan headend TV sistemi tüm dairelere uygulanıyor. Daireler arasında herhangi bir ücret ödemeden telefon görüşmesi yapılmasını sağlayan intercom sistemi de tüm konutlarda mevcut bulunuyor. Lüks, modernite ve konforun iç içe olduğu Ayışığı Vadi Evleri'nde hayat daha yavaş akıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder