Finansbank Altın Biriktiren Hesap Kampanyası



Altın yatırımı yapmayı düşünenler için Finansbank cazip bir kampanya başlattı. Finansbank'ın Altın Biriktiren Hesabı'nda tek bir talimatla sizin yerinize altın biriktiriliyor. Finansbank Altın Biriktiren Hesap ile kredi kartınızdan veya vadesiz hesabınızdan sadece bir defa talimat vererek hangi miktarda aylık altın birikimi yapmak istediğinizi bildiriyorsunuz. Sonrasında siz altınlarınızı biriktirirken altın fiyatları yükselirse bu yükselişten ayrıca kazanç da sağlayabiliyorsunuz.

Finansbank Altın Biriktiren Hesap Avantajları

--- Sadece tek bir talimat vererek her ay kolayca otomatik altın birikimi yapabilirsiniz.
--- Aylık ödeme tutarınızı yarım gramdan 100 grama kadar dilediğiniz tutarda belirleyebilir, dilediğiniz zaman bu miktarlarda değişiklik yapabilirsiniz.

--- Talimatınızı ister kredi kartınızdan verebileceğiniz gibi vadesiz mevduat hesabınızdan da vermeniz mümkün...

--- Altın birikiminizi doğrudan bankada yapma seçeneğiniz var. Böylece çalınma ve kaybolma riski olmadan güvenli yatırım yapabilirsiniz.

--- Altın Biriktiren Hesap için herhangi bir Hesap İşletim Ücreti alınmıyor.

--- Belirleyeceğiniz ödeme tutarı her ay düzenli olarak Finansbank kredi kartınızdan ya da mevduat hesabınızdan çekilerek Altın Biriktiren Hesabınıza aktarılıyor.

--- Hesap açılışı için bir alt veya üst limit bulunmuyor.

--- Minimum talimat miktarı yarım gram, maksimum talimat miktarı ise 100 gram... Talimat verirken yarım gram ve katları kadar talimat verebilirsiniz.

--- Altın Biriktiren hesaba ara ödeme yapmak mümkün... Ara ödemelerinizi dilediğiniz zaman Finansbank kredi kartınızdan veya vadesiz hesabınızdan gerçekleştirebilirsiniz. Ara ödemeler minimum 1 gram, maksimum 10.000 gram olarak yapılabiliyor.

--- Altın Biriktiren Hesap için talimat süresi minimum 5 yıl, maksimum 10 yıl olarak belirleniyor. Belirlenen talimat süresi dolduktan sonra, biriktirmiş olduğunuz tutar size toplu olarak geri ödeniyor.

--- Hesaptan verilen talimatlar için vadesiz TL veya vadesiz altın hesabınız kullanılabiliyor.

--- Altın Biriktiren Hesap sonç itibariyle bir vadesiz hesap türü olduğu için bu hesaba faiz tahakkuku sözkonusu olmuyor.

--- Altın Biriktiren Hesap'tan Hesap İşletim Ücreti alınmıyor.

--- Altın Biriktiren Hesap'tan para çekilebilmesi için karttan veya hesaptan verilen otomatik ödeme talimatının iptal edilmesi gerekiyor. Talimat iptalinin ardından Altın Biriktiren Hesap kapatılarak hesaptaki altın miktarı ilişkili vadesiz altın hesabına gram cinsinden aktarılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder