HSBC Advantege Card Sahiplerine % 10 Faiz İndirimli Kredi



HSBC Advantage Card sahiplerine yeni yılın ilk sürprizi geldi. HSBC Advantage Card sahipleri şimdi tüm vade ve tutarlarda % 10 faiz indirimli ihtiyaç kredisi kullanmanın keyfini yaşıyorlar. 14 Ocak akşamına kadar devam edecek olan kampanya kapsamında ihtiyaç kredisi çeken HSBC Advantage Card sahipleri, 6 aydan başlayıp 36 aya kadar vadelerin hepsinde düşük faize ek olarak bir de % 10 indirim alıyorlar.

Televizyon reklamlarında "Duydun mu?" sloganıyla tanıtılan kampanyada hangi tutarda kredi çekilirse çekilsin tüm tutarlar için % 10 faiz indirimi uygulanıyor. İstediği miktarda krediyi 6 ay veya 12 ay vadeyle kullananlar % 1.22 yerine % 1.10 indirimli faiz oranından yararlanıyorlar. 18 veya 24 ay vadeyi tercih edenler, normalde % 1.31 olması gereken faizi % 1.18 şeklinde ödüyorlar. 36 ay vadeyi tercih edenlere ise % 1.34 yerine % 1.21 faiz oranı teklif ediliyor. Dikkatle incelenince vadelerin hepsinde ortalama % 10 faiz indirimi var. Hatta 36 ay vadede faiz indiriminin % 13'e vardığı görülüyor.

13 Aralık tarihinde başlayan HSBC Advantage Card kampanyası 14 Ocak akşamı sona erecek. HSBC Advantage Card'ı olanlar bu kampanyaya hemen başvurabiliyorlar. HSBC Advantage Card'ı olmayanlar ise hemen ADVANTAGE yazıp 4477'ye bir SMS göndererek kart başvurusu yapıyor, HSBC avantajlarından hemen yararlanmaya başlıyorlar. HSBC Advantage kredi kartı almak isteyenler ayrıca HSBC internet sitesine giriş yaparak internet üzerinden de başvuru yapabiliyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder