Yapı Kredi'den Faizsiz 10.000 TL Esnaf Kredisi

Yapı Kredi Bankası’nın esnafın bankacılık işlemlerini kolaylaştıran Çam ve Sedir paketlerini iş dünyasında bilmeyen yoktur. Kullanıcılarına pek çok kolaylık ve avantajı bir arada sağlayan bu bankacılık işlem paketleri aynı zamanda düşük ücret ve maliyetlerle bankacılık işlemlerinin yapılmasını sağlıyor. Yapı Kredi Bankası’ndan Çam ya da Sedir paketi alanlar sadece işlemler açısından değil başka yönlerden de kolaylıklarla karşılaşıyorlar. Bunlardan biri de kredi alanında. Paket sahibi olan Yapı Kredi’nin esnaf müşterileri faizsiz kredi ya da indirimli faiz oranlarıyla kredi kullanabiliyorlar.

Yapı Kredi Bankası paket sahiplerine indirimli ya da faizsiz kredi seçenekleri sunmaya Ekim ayında da devam ediyor. Ekim ayı Esnaf Kredisi kampanyası kapsamında daha önce 5.000 TL olarak kullandırılan faizsiz kredi tutarı 10.000 TL’ye yükseltildi. Kredi 500 TL dosya masrafıyla 12 ay taksitle kullanılabiliyor. Kredi için faiz ödenmediği için tanıtımlarda ‘Yapı Kredi’de esnafa destek var, faiz maiz yok’ cümlesi kullanılıyor.

10.000 TL’den daha fazla ya da 12 aydan uzun vadeli kredi arayanlar için de Yapı Kredi’de güzel kredi fırsatları var. Daha önce 50.000 TL’ye kadar kullandırılan esnaf kredileri bu kampanyada 100.000 TL üst limitle kullandırılıyor. Maksimum vade ise 24 ay olarak açıklandı. Kampanya kapsamında Çam ya da Sedir paketi satın alan Yapı Kredi’nin esnaf müşterileri 24 ay vade için % 0.99 faiz oranından yararlanıyorlar. Paket satın almayı düşünmeyenlere ise aylık % 1.09 faiz oranı ile Esnaf Kredisi kullandırılıyor. Kredi kampanyasında sabit olarak 500 TL dosya masrafı alınıyor. Kredinin vadesine ya da tutarına bakılmaksızın tüm esnaf kredileri için 500 TL dosya masrafı uygulanıyor. Para ihtiyacının arttığı şu günlerde nakit akışını sağlamak isteyen esnafın yolu bugünlerde Yapı Kredi Bankası şubelerine düşüyor.

Ekim ayı içinde Yapı Kredi Bankası’ndan kredi kullanan esnaf geri ödemelerine ertelemeli olarak 2014 yılında başlayabiliyor. Bu yıl kredi kullanıp ödemelere gelecek yıl başlamak isteyenler için de harika bir ödeme planı sunan Yapı Kredi Esnaf Kredisi kampanyası için başvurular devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder