Finansbank internet şubesine giren tatil kazanıyor

Finansbank internet şubesinden işlem yapan müşterilerini memnun edecek yeni bir kampanya başlattı. 7 Eylül'de başlayan ve 30 Eylül akşamına kadar sürecek kampanyada bankanın internet şubesinden finansal işlem yapan müşteriler kasım ayında 5 yıldızlı otellerde çift kişilik tatil yapma şansına kavuşacaklar.

Finansbank'ın bu kampanyasında yerinizi almak için bankanın internet şubesine kullanıcı adı ve internet şifrenizle giriş yapmanız yeterli... Ayrıca bireysel cep şubesine giriş yapan müşteriler de 1 çekiliş hakkı kazanıyor. 1 çekiliş hakkıyla 2 kişilik tatil fırsatına ilk adım atılmış oluyor.

Finansbank'ın tatil sürprizi bu kadarla da sınırlı değil... Eğer bankanın internet sitesine giriş yaptıktan sonra herhangi bir finansal işlem yapılırsa 4 çekiliş hakkı veriliyor. Buradaki "finansal işlem yapma" ile para transferi, fatura ödemeleri, devlet ödemeleri, kurum ödemeleri, kredi kartı ödemesi, kredi ödemesi, döviz alış, döviz satış ve çapraz döviz işlemleri kastediliyor.

Kampanyanın talihli çiftleri 5 Ekim'de Finansbank Genel Müdürlüğü giriş salonunda noter huzurunda yapılacak çekilişle belirlenecek. Çekiliş sonucunda 1 kişi Batı Likya kentleri gezisi, 1 kişi Adıyaman Nemrut, Halfati ve Şanlıurfa gezisi, 1 kişi Antalya, Termessos, Perge, Aspendos gezisi, 1 kişi Sinop gezisi, 1 kişi İzmir Seferihisar, Efes, Şirince gezisi kazanacak. Her seyahat 2 kişilik olacak. Çekilişte kazanan talihliler, 9 Ekim tarihinde Güneş gazetesinde ilan edilecek.

Daha ayrıntılı bilgi almak için Finansbank internet sitesine, banka şubelerine başvurabilirsiniz. Ayrıca talihli kişilere taahhütlü posta yoluyla da bildirim yapılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder