CardFinans ile Şimdi Al, 2013'de Öde Kampanyası

Şunun şurasında 2013 yılına birşey kalmadı sayılır. Bugünlerde yapacağımız alışverişlerin taksitlerini önümüzdeki yıla ertelemenin tam zamanı diye düşünenler için yeni fırsatlar birer ikişer karşımıza çıkmaya başladı.

Taksitleri yeni yıla erteleme fırsatı sunan bankaların başında her zamanki gibi Finansbank geliyor. CardFinans ile alışveriş yapacak olanlar taksitleri ödemeye 2013 yılından itibaren başlayacaklar. Bu fırsattan yararlanmak için CardFinans ile anlaşmalı işyerlerinde 100 TL ve üzeri alışveriş yaptıkları takdirde bu fırsata hak kazanıyorlar. İşlemin gerçekleşmesi için yapmaları gereken tek şey ise, taksitleri 2013 yılına ertelemek istediğinizi beyan etmek... Bunu beyan ettiğiniz anda erteleme işlemi otomatik olarak gerçekleşmiş oluyor ve slip üzerinde bu işlemi görüyorsunuz.

CardFinans sahipleri için gerçekleştirilen bu kampanya "CardFinans'la Şimdi Al, 2013'de Öde" taşıyor. Finansbank POS'ları üzerinden yapacağınız 100 TL ve üzeri taksitli harcama yapanlar bu fırsattan Ekim ayı sonuna kadar yararlanacak. Kısacası şimdi alanlar 2013 yılından itibaren ödemeye başlayacağı için bayram harcamalarında soluk alacak.

CardFinans'ın bu kampanyasının tek sınırlaması ise, akaryakıt, gıda harcamalarıyla vergi ödemelerinin dahil olmaması... CardFinans sahipleri, bunların dışındaki her türlü harcamayı rahatlıkla yaparak taksitlerini 2013 yılına erteleme fırsatı buluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder