Citibank'tan kamu çalışanına 1 günde kredi

Citibank Kredileri

Citibank kamu çalışanına yönelik yeni bir fırsatın startını verdi. Artık kamu çalışanları işinin başından ayrılmadan, yorulmadan kredi başvurusu yapabilecek. Kamu çalışanı için başlatılan "Adrese Teslim Hızlı Kredi" hizmeti sayesinde banka şubesine gitmeden kredi başvurusu yapılabileceği gibi, krediler de 1 gün içerisinde hesaplarına geçilecek.

Bu nasıl olacak diyorsanız, Citibank görevlileri doğrudan doğruya adresinize gelerek kendi yerinizde başvurunuzu değerlendirecekler, onaylanan krediler de 1 gün içinde hesabınıza yatırılacak. Citibank'ın "Adrese Teslim Hızlı Kredi" sistemi sayesinde başvurular en kısa sürede sonuçlandırılarak kamu çalaşınının krediye en hızlı şekilde ulaşması sağlanacak.

Citibank'ın yeni kredi kampanyasında günde sadece 5 TL sabit taksitle 5 bin TL bireysel ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Üst sınırı 20 bin TL olarak belirlenen kredinin vadesi istendiğinde 48 aya kadar çıkambiliyor. Evini yenilemek, tatile çıkmak, çocuğunun okul giderlerini karşılamak amacıyla kullanabileceğiniz gibi dilerseniz diğer banka borçlarını kapatmak için de yönlendirebilirsiniz.

Citibank internet şubesine giriş yaparsanız kredi başvurunuzu oradan da yapabilirsiniz. Bankanın internet şubesinde "Kredi Kartı Başvuru Formu"nun yer aldığını göreceksiniz. Ücretsiz olarak sunulan kredi kartı başvurunuz onaylandığında citi Axess kredi kartınızla % 1.29 faizle taksitli nakit çekme imkanına da sahip oluyorsunuz. Bunun dışında Axess üyesi işyerlerinde taksit ve alışverişlere sonradan taksit fırsatlarından yararlanıyorsunuz. Ek olarak diğer bankalardaki borçlarınızı Citibank kredi kartına aktarıp eşit taksitlerle kapatıyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder