Yeni banka Odeabank'ın ilk şubesi açıldı



Türkiye'nin bankacılık sektörüne yeni bir banka daha katıldı. 2 Ekim tarihinde BDDK'dan faaliyet izni alan Lübnan merkezli Odeabank, Türkiye'deki ilk şubesini İstanbul'da açarak müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Yıl sonuna kadar İstanbul, Ankara ve İzmir'de 7 şube açmayı planlayan Odeabank'ın ilk şubesi İstanbul Maslak Olive Plaza'da bulunuyor. Bu şubede ticari ve kurumsal merkez olarak hizmet verilirken aynı zamanda bireysel bankacılık hizmetleri de sunuluyor.

Diğer bankalar gibi bireysel bankacılık anlamında ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi, konut kredisi, refinansman kredisi hizmetleri vermeye başlayan Odeabank, bankacılık hizmetlerini en yeni teknolojiyle ve farklı müşteri hizmetleri anlayışıyla sürdürüyor.

Müşteri memnuniyetini en iyi noktaya taşıyabilmek için, hız ve servis kalitesini artıracak gelişmiş teknolojilerle donatılan Odeabank şubelerinde; “meeter & greeter” hizmeti de veriliyor. Bu hizmet kapsamında müşteriler; kendileriyle özel olarak ilgilenen görevliler tarafından karşılanarak, doğru birimlere yönlendiriliyor ve şubede ihtiyaç duydukları her konuda yardım alıyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder