Ücretsiz, Komisyonsuz, Vade Farksız Nakit Avans

Müşteri odakli hizmetleriyle dikkat çeken Türkiye Finans, ücretsiz, komisyonsuz ve vade farksız nakit avans kampanyası başlatarak bir ilke daha imza atıyor.

Harcamalarınızı Happy Card ve Türkiye Finans kredi kartında toplamanız halinde, harcama tutarı üzerinden nakit avansa hak kazanabiliyorsunuz. Nakit avans ile kısa vadeli nakit sıkıntınızı aşabilir, kullandığınız miktarın üzerine kâr, komisyon, ücret gibi herhangi bir ilave bedele katlanmadan geri ödeme yapabiliyorsunuz.

Nakit avans limiti, kart hamilinin ekstreleşen (yurtdışı harcamaları hariç) alışveriş tutarı üzerinden hesap ediliyor. Bir başka deyişle her dönem ekstreleşen harcama tutarına göre değişiklik gösterebiliyor.

Nakit avansın kullanılabilmesi için, en son ödeme mükellefiyetinin yerine getirilmiş olması koşulu aranıyor. Sistem ödenmesi gereken en son ekstre borcunun tamamının veya asgari tutarının ödenip ödenmediğini kontrol ediyor, bu konuda herhangi bir gecikme olmadığının belirlenmesi halinde nakit avansı müşterinin kullanımına açıyor.
Nakit avans tutarının dönem içerisinde kullanılmaması halinde, bir sonraki dönem limitine eklenemiyor.

Nakit avans limiti dahilinde kullanılan tutarlar için, kâr payı, komisyon, masraf, fon kullanım bedeli, alternatif maliyet karşılığı gibi, her ne isim altında olursa olsun herhangi bir ilave bedel talep edilmiyor. Örneğin 100 TL’lik nakit avans, ekstredeki diğer borçlarla birlikte son ödeme tarihinde ödenirken, yine 100 TL olarak geri ödeniyor.

Nakit avans Türkiye Finans ATM’lerinden nakit olarak çekilebileceği gibi, İnternet Bankacılığı üzerinden cari hesaba transfer edilerek de kullanılabiliyor.

Nakit Avans oranı; Türkiye Finans Kredi Kartları için asgari ödemesi yapılmış son dönem ekstresinin yüzde 20’si, Happy Card için ise yüzde 10’u şeklinde belirleniyor, Bir ekstre dönemi için çekilebilecek azami avans miktarı 500 TL olabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder