Evviva projelerinde kampanyaya devam...



Bulut İnşaat, İstanbul’un yeni konut merkezi Esenyurt’ta fark yaratan Evviva projelerinde kampanya süresini uzattı.

Hayatı kolaylaştıran konut projeleriyle gayrimenkul sektörünün yükselen markalarından Bulut İnşaat, İstanbul’un konut merkezi haline gelen Esenyurt’ta fark yaratan Evviva projeleriyle dikkat çekiyor. Bulut İnşaat, Esenyurt bölgesinde imar planına uygun olarak ruhsatlarını aldığı, konut sahibi olmak isteyenlerin güvenini kazanan projelerine hız kesmeden devam ediyor.

1987 yılında kurulan Bulut İnşaat, o tarihten itibaren binlerce kişiyi ev ve iş yeri sahibi yaptı. Konut sahibi yaptığı aileler ile sıcak bir bağ kurduğuna da inanan Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, “Biz sadece konut satmıyoruz, ev sahiplerine geleceğe dair yaşam güvencesi veriyoruz’’ dedi.

Bulut İnşaat, birbirinden farklı konsept projeleri; Evviva Residence, Evviva Yaşam Merkezi, Evviva Gümüş City, Evviva Tower, Evviva Home, Evviva İnci projeleriyle ailelerin tüm ihtiyaçlarına ve konfor beklentilerine cevap veriyor. Tamamlanan ve devam eden projelerle daha fazla aileyi ev sahibi yapmayı amaçlayan çalışmalar hızla devam ediyor.

Geçen yıl itibariyle konut projeleri konusunda rotasını Kıbrıs’a çeviren firma, inşaatına başladığı otel ve konut projeleriyle turizm ve yaşam hareketliliği getirdiği bölgenin ekonomisine de katkı sağlamayı hedefliyor. Temel Bulut, “Ailelerin mutluluğu büyüdükçe Evviva projeleri de büyüdü. Şimdi Kıbrıs’ta yaptığımız yeni yatırımlarla ailelere ulaşmaya devam ediyoruz.” şeklinde konuştu

Her biri farklı şekilde dizayn edilen Evviva’ların sahiplerine teslim edilmeye başladığını belirten Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut; “Esenyurt’taki Evviva projelerimizden Evviva Rezidans projesini tamamladık ve 2011 yılının sonunda anahtar teslimini yaptık. 2012 yılında Evviva Yaşam Merkezi ve Evviva İnci, 2013 yılında Evviva Gümüş City ve Evviva Home, 2014 yılında da Evviva Tower’ı ev sahiplerine teslim ediyor olacağız.’’ dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder