Bonus Özellikli Happy Card Avantajları



Bugünlerde her yerde Happy Card konuşulmaya başlandı. Bilen biliyor ama bilmeyenler için Türkiye Finans'ın Bonus özellikli yeni kredi kartı Happy Card'ı anlatmakta fayda var. Türkiye Finans ve Garanti Bankası işbirliğiyle yapılan anlaşma çerçevesinde Türkiye Finans tarafından çıkarılan Happy Card, Bonus Platform üyesi tüm işyerlerinde avantajları sunan bir kredi kartı... Bonus'un sağladığı taksit seçenekleri ve Bonus Puan gibi tüm fırsatları Happy Card da sunuyor.

Happy Card ile dünyanın her yerinde harcama yapabilir ve bonus imkanlarından dilediğiniz gibi faydalanabilirsiniz. Happy Card'ınızla alışveriş yaptıkça bonus kazanır, kazandığınız bonusları program üyesi iş yerlerinde harcayabilir, isterseniz biriktirip daha sonraki alışverişlerinizi bedavaya getirebilirsiniz.

Happy Card'ınız ile Bonus üye iş yerlerinde hem taksitli alış veriş yapabilir, hem de bonus kazanmaya devam edersiniz. Bir alışveriş kartından daha fazlasını sunan Happy Card’ın ücretsiz olarak verdiği Happy Asist hizmetiyle ihtiyaç duyduğunuz her an bir yardımcıyı yanınızda buluyor ve yaşamın tadını çıkarıyorsunuz.

Happy Card Avantajları

Happy Card ile tüm harcamalarınızda bonus kazanırsınız.
Happy Card'ınızda biriken bonuslarınızla bedava alışveriş yapabilirsiniz.
Happy Card program ortaklarında ekstra bonus ve taksit imkanından yararlanabilirsiniz.
Happy Card'ın üzerindeki çip sayesinde size özel imkanlardan yararlanırsınız.
Happy Card'ınız ile dünyanın her yerinde harcama yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder