Citibank Düşük Faizli Borç Kapatma Transfer Kredisi

Birden fazla kredi kartınız varsa ve ödemelerini takip etmekte zorlanıyorsanız veya biriken faizler nedeniyle artık ödeme güçlüğü çekiyorsanız Citibank Transfer Kredisi düşük faiz oranları ve eşit faizlerle eski borçlarınızı kapatıyor.

Borç Kapatma Kredisi adıyla da bilinen Transfer Kredisi ile diğer bankalara ait kredi kartlarınızın farklı ödeme tarihleri, faiz oranları ve bakiyelerini tek tek takip etmenize gerek kalmıyor. Diğer kredi kartlarına ait tüm borçlarınızı Citi Kredi Kartınıza aktarıp0, eşit faiz ve düşük faiz avantajıyla hepsini tek kalemde ödeyip geçmişinizi temizleyebilirsiniz.

9 ile 36 ay arasındaki vadeler için sadece % 1.19'luk düşük faiz fırsatından yararlandığınız gibi kartınızın kullanılabilir nakit avans limiti kadar Borç Transferi yapabilirsiniz. Diğer kredi kartlarınızı kapatmanıza gerek kalmadan, Citi Kredi Kartı'nız ile Borç Transferi işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Örneğin 1.000 TL tutarındaki eski kredi kartı borcunuzu 9 taksit seçeneğiyle Citi Kredi Kartınıza aktarmayı isterseniz aylık sadece 119.19 TL geri ödemelerle eski borcunuzdan kurtulabilirsiniz. 12 taksiti seçerseniz aylık 91 TL, 15 taksiti seçerseniz aylık 74 TL, 18 taksiti seçerseniz aylık 64 TL, 24 taksiti seçerseniz aylık 49,5 TL, vadeyi daha da uzatıp 36 taksiti seçerseniz aylık 35 TL geri ödemelerle geçmişinizden kurtulabilirsiniz.

Citibank'ın Borç Transferi hizmetinden sadece Citi Kredi Kartı sahipleri yararlanabiliyor. Ancak sizin Citi Kredi Kartınız yoksa bile dert değil... Citibank şubelerinden herhangi birisine başvurarak kolayca Citi Kredi Kartı sahibi olabilir, eski borçlarınızı kapatıp yepyeni bir beyaz sayfa açma imkanından hemen yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder