Yapı Kredi İnternetten Hesabınıza Anında Masrafsız Kredi

Yapı Kredi Bankası'nın yenilenen internet şubesinde masrafsız ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Üstelik kullanılan kredi, banka şubesine bile gitmeye gerek kalmadan anında hesabınıza geçiyor. Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi’ne giriş yapanlar, kredi başvurusunu 36 ay vadeye kadar yapıp, onaylı krediyi hemen kullanıyorlar. Tüm bunlar hiçbir masraf ödemeden ve şubeye gitmeden gerçekleşiyor. Kullanılan kredi tutarı hafta sonu dahil her gün anında hesaba geçiyor.

“Hizmette Sınır Yoktur” ilkesini internet şubesinde de uygulayan Yapı Kredi’nin internet şubesinde 5.000 TL, 10.000 TL ve 15.000 TL olmak üzere farklı tutarlarda kredi kullanmak mümkün… 24 ay vadeyle kullanılan 5.000 TL tutarında ihtiyaç kredisi için aylık $ 1.21 faiz oranı uygulanıyor. Geri ödemesi ise ayda 248 TL taksitler halinde yapılabiliyor. 36 ay vadede kullanılan 10.000 TL ve 15.000 TL tutarındaki kredilerde ise aylık % 1.13 faiz oranı geçerli oluyor. Sırasıyla ayda 353 TL ve 529 TL taksitlerle geri ödenebiliyor. Her üç seçenek için de kredi tahsis ücreti alınmadığını belirtelim.

Yapı Kredi İnternet Şubesi’nden anında masrafsız kredi kullanmak için Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi üyesi olmak gerekiyor. Şifreyi yazarak üye girişi yaptıktan sonra internetten anında masrafsız krediye 7 gün 24 saat ulaşılabiliyor ve başvuru yapılabiliyor.

Onaylı krediler veya ön onaylı kredi limitleri, Krediler menüsündeki Bireysel İhtiyaç Kredisi Başvurusu ve Kullanımı adımından kullanılabiliyor. İnternetten Anında Masrafsız Kredi koşullarıyla sadece ön onaylı limitler ve Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi’nden onaylanmış kredilerin kullanılabildiğini belirtelim. Şubelerden veya Kredi Şimdi kanallarından onaylanmış başvuruların Yapı Kredi şubelerinden kullanılması gerekiyor.
Onaylı krediler veya ön onaylı kredi limitleri, tatil günleri de dahil her gün 02:00 – 21:30 saatleri arasında kullanılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder