Kredi kartında sıfır faiz CardFinans ile hayal değil...

Finansbank'ın isteyen her müşterisine sunduğu CardFinans’ta sıfır faiz dönemi başladı. “Kredi kartında sıfır faiz artık hayal değil” sloganıyla 10 şubat tarihinde başlayan kampanyada CardFinans bireysel kredi kartı sahibi olan Finansbank müşterileri, 1 yıl boyunca kesilecek TL ekstrelerinde asgari borcu gecikmesiz ödedikleri sürece, kalan bakiye için sıfır alışveriş faizi fırsatından yararlanmanın keyfini çıkarıyorlar.

30 Nisan 2015 akşamına kadar sürecek kampanyadan yararlanmak için CardFinans bireysel kredi kartı sahibi olmak gerekiyor. Hemen CardFinans sahibi olmak için Finansbank internet sitesini ziyaret etmek ya da TC Kimlik Numarasını bir SMS ile 2273’e göndermek yeterli oluyor. Finansbank yetkilileri gelen SMS’ler için hemen geri dönüş yaparak CardFinans kredi kartınızı hazırlıyorlar.

Kampanyaya katılım için kredi kart teslim tarihinden itibaren 1 ay içerisinde “FAİZSİZ” yazıp, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 2273’e SMS göndererek kayıt olunması gerekiyor. Alınacak kampanya katılım teyit mesajının ardından kampanyaya katılım sağlanıyor.

Kampanyadan yararlanabilmek için 1 yıl boyunca kesilecek TL ekstrelerin asgari tutarının gecikmesiz ödenmesi koşulu aranıyor. Finansbank kredi kartlarında gecikme olması, yani asgari ödemenin yapılmamış olması durumunda o aya ait faiz indiriminden yararlanmak mümkün olmuyor.

Alışveriş faizi iadesinde üst limit yok. Asgari tutarın müşteri tarafından gecikmesiz ödenmesi halinde kalan bakiyenin tamamı için Alışveriş Faizi ödenmiyor. Bir başka deyişle sıfır faiz avantajından yararlanmış oluyor.

CardFinans kampanyasının kısıtlamalarına gelince… Fix Card bireysel kredi kartları, ticari kartlar ve CardFinans Nakit kartlarının bu kampanyaya dahil değil… Ayrıca USD (Amerikna Doları) ekstreleri de kampanya kapsamı dışında bulunuyor. Kampanyaya tanımlı kredi kartının hesap kesim tarihinde kampanya süresi boyunca değişiklik yapılamadığını da belirtelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder