Denizbank'tan Esnafa 75 bin Liraya Kadar Kredi Fırsatı

Denizbank'ın esnaf ve KOBİ'ler için hazırladığı İşletme Kart sahipleri, bugünlerde kolay kredi kullanarak piyasadaki sıkışıklığı atlatmanın keyfini yaşıyorlar. 75.000 Liraya kadar 36 ay vadeli esnaf kredisi, Denizbank İşletme Kart'ta hazır olarak esnafı bekliyor. Denizbank İşletme Kart sahibi olup da, kredisini hemen kullanan esnaf haklı olarak, "40 yıllık esnafım, sıkıntıyı bu kadar kolay atlattığımı görmemiştim" diyor. Çünkü Denizbank İşletme Kart'ı olanlar, kredilerini kolayca kullanıyor, geri ödemesini de 36 taksitte yapma avantajını yakalıyorlar.

Denizbank Esnaf Kredisi, günde sadece 6 TL'den başlayan ve 36 aya varan ödeme seçenekleriyle esnafın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir kredi özelliğini taşıyor. Faiz oranının 5.000 TL'lik kredi kullanımında aylık % 1.39 seviyesinde olduğunu, 500 TL dosya masraflı 75.000 TL esnaf kredisi kullanılması halinde faiz oranının aylık % 1.29'a düştüğünü belirtelim.

Üstelik esnafa geri ödemelerini Ramazan Bayramı sonrasına bırakma fırsatı da tanınarak ayrı bir avantaj elde etmesi sağlanıyor. Dosya masrafı ödemek istemeyenler için masrafsız seçenek de bulunuyor. Bu avantajların hepsi Denizbank'ın ülke geneline yayılmış 700'ü aşkın şubesinde İşletme Kart sahiplerini bekliyor.

2 Haziran'da startı verilen Denizbank Esnaf Kredisi kampanyası Ramazan ayının başlangıç günü olan 28 Haziran tarihine kadar devam edecek. Kredi başvurusu yapmak isteyen esnafın Denizbank şubelerine uğraması yeterli. Kampanya şimdiden konuşulmaya başladı ve yaz aylarında ses getirecek kredi kampanyalarından biri olmaya aday...

Odeabank 36 Ay Vadeli 30.000 TL Kredi Kampanyası

Odeabank’ın evraksız, belgesiz, formalitesiz Haziran ayı ihtiyaç kredisi kampanyaları başladı. İki ayrı kampanya şeklinde düzenleyen Odeabank, cep telefonu üzerinden 30.000 TL ve kapıda teslim 20.000 TL tutarında ihtiyaç kredisi veriyor. Televizyon reklamlarıyla desteklenen her iki kampanyaya başvuru yapmak oldukça kolay şekilde gerçekleşiyor.

SMS ile Odeabank Kredisi

Odeabank’ın birinci kampanyasına cep telefonuyla katılmak mümkün… Cep telefonundan Nakit yazdıktan sonra boşluk bırakıp TC Kimlik Numarasını da yazdıktan sonra 8444′e göndermek yeterli oluyor. Bu kampanyaya katılan Odeabank müşterileri, 36 ay vadeye ve 30.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar.

Odeabank ihtiyaç kredilerinden yararlanmak isteyenlere banka tarafından çok sayıda seçenek teklif ediliyor. İsteyenler düşük faizli ihtiyaç kredisi kullanırken isteyenler de masrafsız ihtiyaç kredisi seçeneğini tercih edebiliyor. Ayrıca bireysel finansman kredisi, nakit bedava kampanyası gibi seçenekler de dikkate alınabiliyor.

Kapında 20.000 TL Nakit Hazır Kampanyası

Bankanın bugünlerde ilgi çeken bir diğer kredi kampanyası ise ‘Kapında 20.000 TL Nakit Hazır’ kampanyası… Bu kampanyadan kredi kullanmak için şubeye gitmeye bile gerek yok. Cep telefonuyla kredi başvurunuzu yapanların kredisi, kurye aracılığıyla kapıya kadar geliyor. Bu yüzden de “Kapıda Nakit Hazır” veya “Odeabank Çatkapı Kredisi” kampanyası adıyla anılıyor.

Sadece nüfus cüzdanı ile adrese teslim olarak kullanılabilen bu yepyeni Odeabank kredisinde maksimum tutar 20.000 TL. Kredi 36 aya varan vadelerle kullanılabiliyor. Kampanya kapsamında % 1.45 faiz oranı uygulanıyor. 36 ay vadeli olarak 20.000 TL kredi kullananlar 752 TL aylık taksit ödüyorlar.

‘Anında Kapında Nakit Hazır’ kredisine başvuru yapmak için ÇATKAPI boşluk TC Kimlik Numaranızı yazıp ile 8444’e göndermeniz yeterli olurken Odeabank’ın internet sitesi üzerinden de başvuru yapılabiliyor.

ING Bank'tan 10.000 TL Emekli Kredisi - 3 Altın Hediyeli

Son günlerde hızlanan emekli maaşını taşıma kampanyalarına ING Bank da katıldı. ING Bank’ın başlattığı en yeni kampanyada emekli maaşını bu bankaya taşıyan SGK emeklilerine çeyrek altın hediye ediliyor. Yeni ve eski maaş müşterilerinin katılabildiği kampanyada hediye edilen altınların sayısı, ihtiyaç kredisi kullanılması halinde üç taneye kadar çıkabiliyor.

Başka bir bankadan almakta olduğu emekli maaşını ING Bank’tan almak için başvuru yapan ve 4 yıl boyunca banka değişikliği yapmayacağını taahhüt eden emekliler hemen o anda 1 adet çeyrek altının sahibi oluyor. Maaşını ING Bank’a taşıyan emeklilerin 10.000 TL ihtiyaç kredisi kullanmaları halinde 2 tane daha çeyrek altın sahibi hediye ediliyor. Böylece hediye çeyrek altın sayısı toplamda 3 oluyor.

Kampanyada, emekli maaşını şu anda zaten ING Bank’tan almakta olan emeklilerin durumuna da çözüm getiriliyor. Bu durumda olan ING Bank’ın eski maaş müşterileri de 4 yıl boyunca ING Bank’ta kalma taahhütleri ve kredi kullanmaları durumunda altın kazanmayı hak ediyorlar. ING’nin emekli maaş müşterileri 5.000 TL ile 10.000 TL kredi kullanmaları durumunda 1 çeyrek altın, 10.000 TL’nin üzerinde kredi kullanmaları halinde 3 çeyrek altın kazanıyorlar. Krediler 36 ay vadeli olarak kullanılabiliyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen emeklilerin Destek Hesap açtırmaları gerekiyor. Destek Hesap, para yokken bile nakit kullanma imkanı sağlayan bir kredili mevduat hesabı… Destek Hesap sayesinde düzenli ödemeler de hesapta para olmasa bile aksamadan yapılabiliyor.

Halkbank 76.000 Lira Çok Özel Kuruluş Yıldönümü Kredisi

Halkbank, her yıl olduğu gibi kuruluş yıl dönümünü cazip kredi teklifleriyle kutluyor. Halkbank 76. yılında müşterilerine % 0.76’dan başlayan faiz oranlarıyla 76.000 TL’ye kadar kredi kullanma fırsatı sunuyor. Bankanın 76. yıla özel Halk Günü kampanyası düşük faiz oranları ve dosya ücretleriyle kredi müşterilerini bekliyor. Artık geleneksel hale gelen Halk Günü kampanyası bu yıl da en uygun maliyetli kredi çözümleri sunuyor.

Halkbank’tan Halk Günü kampanyası kapsamında 36 aya kadar vadelerle ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Kampanyada faiz oranları % 0.76′dan başlıyor, kredi üst limiti ise tam 76.000 TL. Halkbank’tan en az 2 otomatik ödeme talimatı verenler +1 puan faiz indirimi kazanıyorlar.

Kampanya dahilinde 12 ay vadeli olarak 3.000 TL kredi kullananlar 0.76 faiz oranı ve 76 TL dosya ücretiyle geri ödeme yapıyorlar. 36 ay vadeli 20.000 TL kredi alanlar ise % 1.15 faiz oranı ve 76 TL dosya ücretinden yararlanıyorlar. En az iki otomatik ödeme talimatı verenler ise % 1.14 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Düşük dosya ücreti ödemek isteyenler ise sadece 5 TL masrafla ve % 1.17 faiz oranıyla 36 vadeli olarak kredi alabiliyorlar. 2 otomatik ödeme talimatı verenler ise bu seçenekte % 1.16 faiz oranından yararlanıyorlar.

Kredi kampanyasından yararlanmak isteyenlerin başvuru yapmak için en yakın Halkbank şubesine uğramaları gerekiyor. Şubeye gitmek istemeyenler ayrıntılı bilgiyi Halkbank internet sitesinden de alabiliyorlar.