Odeabank 36 Ay Vadeli 30.000 TL Kredi Kampanyası

Odeabank’ın evraksız, belgesiz, formalitesiz Haziran ayı ihtiyaç kredisi kampanyaları başladı. İki ayrı kampanya şeklinde düzenleyen Odeabank, cep telefonu üzerinden 30.000 TL ve kapıda teslim 20.000 TL tutarında ihtiyaç kredisi veriyor. Televizyon reklamlarıyla desteklenen her iki kampanyaya başvuru yapmak oldukça kolay şekilde gerçekleşiyor.

SMS ile Odeabank Kredisi

Odeabank’ın birinci kampanyasına cep telefonuyla katılmak mümkün… Cep telefonundan Nakit yazdıktan sonra boşluk bırakıp TC Kimlik Numarasını da yazdıktan sonra 8444′e göndermek yeterli oluyor. Bu kampanyaya katılan Odeabank müşterileri, 36 ay vadeye ve 30.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar.

Odeabank ihtiyaç kredilerinden yararlanmak isteyenlere banka tarafından çok sayıda seçenek teklif ediliyor. İsteyenler düşük faizli ihtiyaç kredisi kullanırken isteyenler de masrafsız ihtiyaç kredisi seçeneğini tercih edebiliyor. Ayrıca bireysel finansman kredisi, nakit bedava kampanyası gibi seçenekler de dikkate alınabiliyor.

Kapında 20.000 TL Nakit Hazır Kampanyası

Bankanın bugünlerde ilgi çeken bir diğer kredi kampanyası ise ‘Kapında 20.000 TL Nakit Hazır’ kampanyası… Bu kampanyadan kredi kullanmak için şubeye gitmeye bile gerek yok. Cep telefonuyla kredi başvurunuzu yapanların kredisi, kurye aracılığıyla kapıya kadar geliyor. Bu yüzden de “Kapıda Nakit Hazır” veya “Odeabank Çatkapı Kredisi” kampanyası adıyla anılıyor.

Sadece nüfus cüzdanı ile adrese teslim olarak kullanılabilen bu yepyeni Odeabank kredisinde maksimum tutar 20.000 TL. Kredi 36 aya varan vadelerle kullanılabiliyor. Kampanya kapsamında % 1.45 faiz oranı uygulanıyor. 36 ay vadeli olarak 20.000 TL kredi kullananlar 752 TL aylık taksit ödüyorlar.

‘Anında Kapında Nakit Hazır’ kredisine başvuru yapmak için ÇATKAPI boşluk TC Kimlik Numaranızı yazıp ile 8444’e göndermeniz yeterli olurken Odeabank’ın internet sitesi üzerinden de başvuru yapılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder