ING Bank'tan 10.000 TL Emekli Kredisi - 3 Altın Hediyeli

Son günlerde hızlanan emekli maaşını taşıma kampanyalarına ING Bank da katıldı. ING Bank’ın başlattığı en yeni kampanyada emekli maaşını bu bankaya taşıyan SGK emeklilerine çeyrek altın hediye ediliyor. Yeni ve eski maaş müşterilerinin katılabildiği kampanyada hediye edilen altınların sayısı, ihtiyaç kredisi kullanılması halinde üç taneye kadar çıkabiliyor.

Başka bir bankadan almakta olduğu emekli maaşını ING Bank’tan almak için başvuru yapan ve 4 yıl boyunca banka değişikliği yapmayacağını taahhüt eden emekliler hemen o anda 1 adet çeyrek altının sahibi oluyor. Maaşını ING Bank’a taşıyan emeklilerin 10.000 TL ihtiyaç kredisi kullanmaları halinde 2 tane daha çeyrek altın sahibi hediye ediliyor. Böylece hediye çeyrek altın sayısı toplamda 3 oluyor.

Kampanyada, emekli maaşını şu anda zaten ING Bank’tan almakta olan emeklilerin durumuna da çözüm getiriliyor. Bu durumda olan ING Bank’ın eski maaş müşterileri de 4 yıl boyunca ING Bank’ta kalma taahhütleri ve kredi kullanmaları durumunda altın kazanmayı hak ediyorlar. ING’nin emekli maaş müşterileri 5.000 TL ile 10.000 TL kredi kullanmaları durumunda 1 çeyrek altın, 10.000 TL’nin üzerinde kredi kullanmaları halinde 3 çeyrek altın kazanıyorlar. Krediler 36 ay vadeli olarak kullanılabiliyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen emeklilerin Destek Hesap açtırmaları gerekiyor. Destek Hesap, para yokken bile nakit kullanma imkanı sağlayan bir kredili mevduat hesabı… Destek Hesap sayesinde düzenli ödemeler de hesapta para olmasa bile aksamadan yapılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder