Denizbank'tan Esnafa 75 bin Liraya Kadar Kredi Fırsatı

Denizbank'ın esnaf ve KOBİ'ler için hazırladığı İşletme Kart sahipleri, bugünlerde kolay kredi kullanarak piyasadaki sıkışıklığı atlatmanın keyfini yaşıyorlar. 75.000 Liraya kadar 36 ay vadeli esnaf kredisi, Denizbank İşletme Kart'ta hazır olarak esnafı bekliyor. Denizbank İşletme Kart sahibi olup da, kredisini hemen kullanan esnaf haklı olarak, "40 yıllık esnafım, sıkıntıyı bu kadar kolay atlattığımı görmemiştim" diyor. Çünkü Denizbank İşletme Kart'ı olanlar, kredilerini kolayca kullanıyor, geri ödemesini de 36 taksitte yapma avantajını yakalıyorlar.

Denizbank Esnaf Kredisi, günde sadece 6 TL'den başlayan ve 36 aya varan ödeme seçenekleriyle esnafın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir kredi özelliğini taşıyor. Faiz oranının 5.000 TL'lik kredi kullanımında aylık % 1.39 seviyesinde olduğunu, 500 TL dosya masraflı 75.000 TL esnaf kredisi kullanılması halinde faiz oranının aylık % 1.29'a düştüğünü belirtelim.

Üstelik esnafa geri ödemelerini Ramazan Bayramı sonrasına bırakma fırsatı da tanınarak ayrı bir avantaj elde etmesi sağlanıyor. Dosya masrafı ödemek istemeyenler için masrafsız seçenek de bulunuyor. Bu avantajların hepsi Denizbank'ın ülke geneline yayılmış 700'ü aşkın şubesinde İşletme Kart sahiplerini bekliyor.

2 Haziran'da startı verilen Denizbank Esnaf Kredisi kampanyası Ramazan ayının başlangıç günü olan 28 Haziran tarihine kadar devam edecek. Kredi başvurusu yapmak isteyen esnafın Denizbank şubelerine uğraması yeterli. Kampanya şimdiden konuşulmaya başladı ve yaz aylarında ses getirecek kredi kampanyalarından biri olmaya aday...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder