Halkbank Paraf Kredi Kartı Başvuru Kanalları

Halkbank’ın "Ayrıcalıklar bu Paraf'ta" sözleriyle tanıttığı ve gerçekten de ayrıcalıklar yaşatan kredi kartı Paraf kısa zamanda Türkiye’nin en gözde kredi kartlarından biri oldu. Halkbank Paraf kredi kartı başvurusu yapmak hiç de zor değil... Çünkü Halkbank Paraf Kart'a ulaşmak için çok sayıda başvuru kanalı var. Paraf Kart’ın ayrıcalıklarla dolu dünyasına adım atmak isteyenler diledikleri herhangi bir başvuru yoluyla kredi kartı başvurularını hemen yapabiliyorlar.

Paraf Kart başvurusu için en kolay yöntem SMS göndermek... Kart başvurusu için özel olarak düzenlenmiş olan numara olan 3542′ye SMS atarak kolaylıkla Paraf Kart başvurusu yapabilirsiniz. Bunun için TC kimlik numaranızı yazarak 3452′ye göndermek yeterli oluyor.

Halkbank kredi kartı başvurusu kanalları arasında en pratik olanlardan biri de online başvuru. Dileyenler internet üzerinden Paraf Kart başvurusu yapabiliyorlar. Bunun için Halkbank Paraf Kart web sitesini tıklamak ve sitede yer alan online kredi kartı başvuru formunu doldurmak gerekiyor. Formda şu bilgilerin doldurulması gerekiyor: TC Kimlik Numarası, e-mail adresi, ev adresi, şehir, ilçe ve semt bilgileri, aylık gelir tutarı ve başvuru sahibinin cep telefonu numarası. Paraf Kart web sitesine Halkbank web sitesi üzerinden de ulaşılabiliyor. Bilgilerin bankaya ulaşmasının ardından en kısa sürede size geri dönüş yapılıyor.

Paraf Kart başvurusu yapmak isteyenler SMS atmak ya da internet sitesine uğramak yerine dilerlerse en yakın Halkbank şubesine giderek de kredi kartı başvurusu yapabiliyorlar.

Paraf Kart son dönemlerde sonradan taksitlendirme, taksitli nakit avans, cumartesi restoran indirimi ve artan ParafPara kampanyalarıyla dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder