Emekli Maaşını Finansbank'a Taşıyana 200 TL Hediye

Finansbank’ın 200 TL hediyeli emekli maaşı taşıma kampanyası yeni yılda da tüm hızıyla devam ediyor. Büyük ilgi gören kampanyası kapsamında emekli maaşlarını Finansbank’a aktaranlar kazanıyorlar. Finansbank’ın maaş taşıyan emekli müşterilerinden tek bir ricası var, o da emekli maaşını 24 ay boyunca Finansbank’tan alacağının sözünü vermek… Bu sözü veren her emekli 200 TL hediye kazanmış oluyor.

Finansbank’ın tüm SGK emeklilerine sunduğu kampanyaya katılmak için sadece iki koşul var: Emekli maaşınızı 24 ay boyunca Finansbank’tan almayı taahhüt etmek ve Ay Sonu Kredili Mevduat Hesabı açtırmak… Maaş aktarımı için başvuru yapanların ilk emekli maaşının Finansbank’a yatttığı ay içerisinde hediyeleri olan 200 TL hesaplarına yatırılıyor. Bu hediyenin banka tarafından geri alınmaması için 24 ay boyunca Finansbank’tan vazgeçmemek, maaş ödemelerini Finansbank’tan almaya devam etmek yeterli oluyor.

Bu arada, maaş aktarımı için başvuru yapanların Finansbank’ta Ay Sonu Kredili Mevduat Hesabı sahibi olması gerekiyor. Eğer Finansbank’ta Ay Sonu Kredili Mevduat Hesabınız yoksa, hemen açtırmak için başvuru yapabiliyorsunuz. Kampanyaya katılmak için SGK maaşınızın aylık bazda en az 500 TL, üç ayda bir alanların da üç aylık tutarının en az 1.500 TL olması gerektiğini de vurgulayalım.

Emekli maaş ödemenizi Finansbank’tan almanın çok sayıda avantajı var. Kredili mevduat hesabınız için yıllık ücret veya aidat alınmıyor. Bunun dışında bankacılık işlemlerinizin çoğunu ücretsiz yaptırabiliyorsunuz.

Finansbank’ın emekli müşterilerine yönelik avantajlı koşullar sunan fırsatlarından birisi de Emekli Paketi… Bu pakete sahip plan emekliler maaşlarının dört katına kadar krediyi 6 ay vadeli olarak, faiz ve masraf ödemeden kullanabiliyorlar. Bu kapsamda en fazla 2.000 TL kredi kullanılabiliyor. Finansbank Emekli Paketi ile konut ve araç kredilerinde de cazip fırsatlar sunuluyor.

Hangi bankanın müşterisi olursanız olun, emekli maaşınızı Finansbank’a taşımanız oldukça kolay… İnternet üzerinden e-devlet sitesine giriş yaparak bu işlemi hemen yapabilirsiniz. 200 TL hediye fırsatından yararlanabilmek için ilk emekli maaşınızın 1 Nisan 2014 tarihine kadar devlet tarafından Finansbank’a yatırılmış olması gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder