ING Bank soruyor: Mesai saatleri dışında kredi çekmeye ne dersiniz?

Türk bankacılık ortamında ilklere imza atmasıyla tanınan ING Bank, Migros ile yaptığı işbirliği sonucu yepyeni bir hizmet başlattı. İki kurum arasında yapılan anlaşmayla ING Bank müşterilerine Migros mağazalarından akşam mesai saatleri dışında ve hafta sonu tatillerinde 9.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi çekme fırsatı sağlandı.

ING Bank yetkililerinin Taze Kredi adını verdiği ihtiyaç kredileri artık Migros mağazaları ve süpermarketlerinden sadece nüfus cüzdanıyla ve başka hiçbir belge istenmeden kullanılabiliyor. Üstelik Migros dışına çıkmaya ve ING şubesine gitmeye gerek kalmadan dosya masrafsız kredi, hızlı, kolay ve pratik şekilde alınabiliyor.

ING Bank'ın Migros mağazalarında sunduğu Taze Kredi kampanyası kapsamında 1.500 TL'den başlayarak 9.000 TL tutarına kadar kredi kullanılıyor. İstenirse 3.000 TL ve 6.000 TL ihtiyaç kredisi paketleri de tercih edilebiliyor. Vade seçenekleri ise 24 aydan başlayarak, 36 aya, hatta 48 aya kadar uzanıyor.

Migros mağazalarından müşteriye sunulan kredi başvurusu hizmetinden yararlanmak için sadece nüfus cüzdanı yeterli oluyor. Kredi başvurusu yapmak isteyen müşteriler, raflarda yer alan süt şişesi paketlerindeki kodları SMS ile göndererek kredi talebini yapıyor. Migros mağazalarında kurulan ING Bank standlarında tüm işlemler 5 dakika içerisinde tamamlandıktan sonra istenilen kredi ING Bank ATM'lerinden hemen çekilebiliyor.

Kampanya kapsamında Migros mağaza ve süpermarketlerinin açık olduğu her an kredi işlemleri gerçekleşiyor. Mağazalardaki raflara süt şişesi tasarımıyla yerleştirilen kredi paketlerinden istediği miktardaki kredi dilimini tercih eden müşteri, paketin içinden çıkan kodu SMS ile gönderdikten sonra mağaza içindeki ING Bank standına yönlendiriliyor. Orada 5 dakika içerisinde işlemlerini tamamladıktan sonra 9.000 TL'ye kadar Taze Kredi'yi ATM şubesinden çekebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder