Halkbank Kamu Çalışanlarına Dosya Masrafsız Olay Kredi

Halkbank'ın sadece kamu çalışanlarına yönelik başlattığı Dosya Masrafsız Olay Kredi kampanyası cazip faiz oranlarıyla devam ediyor. Özellikle dosya masrafsız oluşu sebebiyle başta memurlar olmak üzere tüm kamuluların yoğun ilgisini toplyan kampanya kapsamında sadece % 0.75 faiz oranıyla cazip kredi koşulları sunuluyor. Kamu çalışanları için hem dosya masrafını sıfırlayan, hem de faiz oranını % 0.75'e kadar indiren Halkbank, Olay Kredi kampanyasında 50.000 TL kredi için 60 aya kadar vade seçenekleri sunuyor.

Halkbank'ın kamu çalışanına özel Olay Kredi kampanyasından 12 ay vadeyle 10.000 TL kredi çeken memurlar aylık % 0.75 cazip faiz oranından hemen yararlanmaya başlıyorlar. Aynı tutarda kredi 24 ay vadeyle alındığında % 0.85 faiz oranı, 36 ay vadeyle çekilmesi halinde % 0.99 faiz oranı, 60 aya yayılan vadeyle alınması durumunda ise % 1.09 faiz oranıyla sunuluyor. Bu vadelerin hiçbirisinde dosya masrafı alınmıyor.

Halkbank'ın kamu çalışanına özel düzenlediği bu kampanyaya katılmak için herhangi bir Halkbank şubesine sadece nüfus cüzdanınız ve kamu çalışanı olduğunuzu gösteren kamu kimliğiyle uğramak yeterli oluyor. Bunların dışında herhangi bir kefil vs. aranmıyor, başka bir belge de gerekmiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder