Bilkent Üniversitesi'nde MBA Kredisi Akbank'ta...



Akbank ile Bilkent Üniversitesi arasında yapılan işbirliği ilk meyvesini verdi. Bilkent'te MBA ve Executive MBA yapmak isteyenler artık nakit sorunlarıyla karşılaşmadan kolayca eğitim görebiliyor. Akbank'ın sunduğu Bilkent MBA kredisinin uzun vadeye yayılan ödeme planları ve ödemesiz dönem seçenekleriyle eğitimin finansmanı rahatça karşılanabiliyor.

Bilkent Üniversitesi MBA ve Executive MBA katılımcılarına özel indirimli faiz oranlarından faydalandığınız takdirde, 2 yıla kadar % 0,99, 5 yıla kadar % 0,95 faiz oranlarıyla kredinizi kullanabiliyorsunuz.

Okul ücretinin tamamı kredilendirme ya da ihtiyacınız olan tutar kadar dönemlik kredi kullanma fırsatınız var. 8 aya kadar ödemesiz dönemli kredi imkanı size, ilk aylardaki ödemelerinizi rahatlatma fırsatı sunuyor. Dilerseniz ilk 1 yıl sadece faiz ödemeli esnek ödeme planı sayesinde ilk yıl taksitlerinizin çok daha düşük olmasını sağlamanız da mümkün oluyor.

Kredi kullanma işleminizi Akbank'ın Bilkent şubemizden kolayca yapabilirsiniz. Krediye istediğiniz zaman başvurabilirsiniz, kullandığınız kredi tutarı okulun hesabına doğrudan aktarılıyor. Bilkent Üniversitesinde MBA Kredisi’ne Başvuru için kimlik ve gelir belgesi yeterli oluyor.

MBA ve Executive MBA’e özel kredi olanakları hakkında detaylı bilgiyi Bilkent Üniversitesi MBA tanıtım ofisinden veya Akbank Bilkent Üniversitesi şubesinden öğrenebilirsiniz.

Akbank'ın Bilkent Üniversitesi MBA Kredisi hakkında daha geniş bilgiye ihtiyaç duyarsanız, bankanın Bilkent şubesi dışındaki şubelerinden veya internet sitesinden bilgiye ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder