Akbank'ın yeni kredi kartı Axess Free hakkında herşey...



Akbank'ın yeni kredi kartı Axess Kart Free yeni yılla birlikte geldi. "İstedikleriniz İçinde, İstemedikleriniz Dışında" sloganıyla tanıtılan Kart Free, reklamlarında da denildiği gibi ne istediğini bilenler için hazırlanmış. İstediğiniz bol chip-para ise bu tercihinizi öne alarak yararlanıyorsunuz. Taksit imkanlarından avantaj sağlamak istiyorsanız Kart Free'nin bol taksit özelliğini öne çıkararak yararlanma fırsatını elde ediyorsunuz.

Axess Kart Free'nin en önemli özelliği hiç kuşkusuz yıllık kart aidatı olmaması... Her zaman tartışmalara neden olan yıllık kart aidatından kurtulmakla kalmıyor, yüzbinlerce üye işyerinden bol chip-para kazanabiliyorsunuz. Üstelik Free Kart'ta temel Axess özelliklerinin hepsinden ücretsiz faydalanma şansınız oluyor. Bunların yanısıra nakit çözümler, size özel tarifeler, otomatik ödeme talimatları, ek kart, artı taksit, taksit erteeme gibi ilave birçok hizmetten de avantaj elde ediyorsunuz.

Akbank Axess Kart Free sahibi iseniz isterseniz USD veya Euro ekstre alabiliyorsunuz. Bunun için Akbank telefon şubesini aramanız veya Akbank Direkt İnternet şubesine giriş yapmanız yeterli oluyor. Dilediğiniz takdirde yine Akbank Direkt İnternet şubesini ziyaret ederek adresinizi güncellemek suretiyle e-mail ile ekstre talebinde bulunabiliyorsunuz.

Kart Free’nizi kullanarak kazandığınız chip-para kartınızın üzerindeki çipte tutuluyor. Free’nizle birlikte dilediğiniz Free üye firmasına gidip, herhangi bir harcama yaptığınızda çipiniz üzerinde birikmiş chip-para'larınızı da dilediğiniz oranda harcayabilirsiniz.

Nakit ihtiyacınızı da Kart Free kredi kartınızla karşılama fırsatınız var. Nakit ihtiyacınızın büyüklüğüne göre nakit avans, taksitli avans ve hızlı para ürünlerinden birisini seçmek suretiyle acil para ihtiyacınızı ATM'lerden karşılayabileceğiniz gibi, Akbank telefon şubesi veya internet şubesinden de karşılayabilirsiniz.

Nakit Avans, günlük nakit ihtiyaçlarınız için kredi kartınızdan kullanılabilir nakit avans limitiniz dahilinde nakit para çekebileceğiniz bir hizmet...

Kredi kartınızdan nakit para çekerek 2 ile 14 ay arasında taksitle ödeyebileceğiniz hizmete ise Taksitli Avans adı veriliyor. Taksitli Avansınızı en az 200 TL, en fazla kullanılabilir nakit avans limitiniz kadar kullanabiliyorsunuz. Taksitli Avans'ınız, vadesiz mevduat hesabınıza aktarıldıktan sonra paranızı Free kartınız ile ATM'lerden veya en yakın şubeden çekebiliyorsunuz.

Acil nakit ihtiyaçlarınız için kredi kartınızdan nakit para çekebileceğiniz; 6 ile 36 ay arasında taksitle geri ödeyebileceğiniz hizmete Hızlı Para deniyor. Hızlı Para en az 500 TL en fazla 15.000 TL olup, kullanılabilir limitiniz ve kullanılabilir Ekstra Limitinizin toplamı kapsamında değerlendiriliyor. Kullanılabilir Ekstra Limitinizin yeterli olması durumunda, Hızlı Para işleminiz kart limitiniz etkilenmeden öncelikle Ekstra Limitiniz kullanılarak yapılıyor. Onaylanan Hızlı Para hesabınıza geçtikten sonra, paranızı Free kartınız ile ATM'lerden veya en yakın şubeden çekebiliyorsunuz. Aylık taksit tutarınızı ekstrenizin son ödeme tarihine kadar ödeyebiliyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder