Yeni kart alana Vakıfbank'tan 1000 TL bedava kredi

Vakıfbank Worldcard yeni başlattığı kampanyayla yeni kredi kartı alan müşterilerine bedava kredi fırsatı sunuyor. Bankanın "Kartınla Birlikte 1.000 TL Bedava Kredi" sloganıyla startını verdiği yeni kampanyası, kasım ayında Vakıfbank Worldcard başvurusu yapan tüm müşterilerine 4 taksitte masrafsız, faizsiz 1.000 TL nakit avans imkanı sağlıyor.

Yenilikçi fikirleri, sonuç odaklı yaklaşımıyla sektörün en iyi bankalarından birisi olan Vakıfbank, yeni kredi kampanyasında ihtiyaç sahiplerine bir kez daha destek olmayı hedefliyor. Bunun sonucu olarak da yeni kart başvurusu yapan her müşterisine faizsiz ve masrafsız nakit avans imkanını getiriyor.

1 Kasım – 30 Kasım tarihleri arasında Vakıfbank Worldcard başvurusu yapanlar; faizsiz, masrafsız, 4 taksitle 1.000 TL'ye kadar nakit avans kullanabiliyor. Kampanyayla birlikte müşteriler Vakıfbank Worldcard fırsatları ile buluşurken nakit ihtiyaçlarını da karşılıyor. Böylece Vakıfbank Worldcard'ın çok özel dünyasıyla tanışırken bedava nakit avans gibi önemli bir fırsattan da yararlanabiliyorlar.

Kasım ayında başlayacak kampanyaya, Vakıfbank Worldcard başvurusu yapan, yeni kredi kartı sahibi olmak isteyen herkes katılabiliyor. Kartını kasım ayında teslim alan ve kullanmaya başlayan müşterilerin, Bedava Kredi'den yararlanmak için 28 Şubat 2013 tarihine kadar süresi var. 1 Kasım 2012 - 28 Şubat 2013 tarihleri arasında 'NAKIT' yazarak kartın son 6 hanesini 6635'e göndermeleri yeterli oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder