Yapı Kredi 60 ay vadeli otomobil kredisi



Yapı Kredi Bankası uygun koşullarda hazırladığı yeni Taşıt Kredisi kampanyasıyla otomobil tutkunlarını hayallerindeki araca kavuşması için cazip fırsatlar sağlıyor.

Hayalinizdeki araca kavuşmak şimdi Yapı Kredi Taşıt Kredisi ile mümkün. İster 0 km, ister 2. el, 60 ay vadeye varan vadelerden kefilsiz yararlanmak için sizi Yapı Kredi size en yakın Yapı Kredi şubesine başvurmanız gerekiyor. Siz aracınızı seçin, gerisini Yapı Kredi hallediyor.

Ayrıca, çeşitli firmalara uygulanan Taşıt Kredisi kampanyalarında, daha da düşük faiz oranlarından ve avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Kampanyalı Taşıt Firmaları Liste I

Audi, BMW, Tofaş/Fiat, Honda, Jaguar, Nissan, Mercedes, Chrysler, Opel, Chevrolet, Otokar, Peugeot, Renault, Dacia, TEMSA, Toyota, Volkswagen, Volvo

1-36 ay vade: % 0.94
37-48 ay vade: % 0.99

Kampanyalı Taşıt Firmaları Liste II

Citroen, Daihatsu, Hyundai, Kia, Subaru, Skoda, Suzuki, Lada, Seat, Mitsubishi

1-36 ay vade: % 0.99
37-48 ay vade: % 1.02

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

Nüfus cüzdanı fotokopisi

Gelir belgesi fotokopisi: Ücretli çalışanlar için son maaş bordrosunun fotokopisi / Maaş yazısı Şirket yetkililerinin imza sirküleri ile beraber

Serbest meslek sahipleri için son vergi levhasının fotokopisi

Emekliler için maaş cüzdanlarının fotokopisi

Kira geliri varsa tapu ve kira kontratı fotokopisi

Elektrik, su, doğalgaz, telefon gibi abonelik gerektiren bir hizmete ilişkin işlem tarihinden önceki 3 ay içinde ve müşterinin adına düzenlenmiş bir fatura aslı veya 3 ay içerisinde alınmış ikametgâh belgesi.

0 Km. araçlar için ilgili şirketin vereceği fiyat teklifi (proforma fatura) ve asıl fatura

Ikinci el Taşıtlar için araç ruhsatı ve en fazla 15 gün önce satın alınmış araçlar için noterde düzenlenmiş alım satım sözleşmesi

Yapı Kredi Taşıt Kredisi için belirtilen belgeler ile birlikte size en yakın şubemize uğrayarak başvuruda bulunabilirsiniz.

Yapı Kredi Taşıt Kredileriyle ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak için Telefon Bankacılığı hizmetinden yararlanabilir, müşteri temsilcileriyle görüşebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder