Vakıfbank cepten internetten kefilsiz kredi başvurusu 5 dakikada

Vakıfbank'ın "Dokunmatik Kredi" adını verdiği yeni hızlı kredi başvuru sisteminı kullanarak internetten, cepten, hatta ATM'lerden başvuru yapılabiliyor. Kredi başvurusu yapmak için kefil gerekmediği gibi, banka şubelerinde saatlerce kuyruk beklemeye gerek kalmıyor. Daha da önemlisi hızlı kredi başvuru sistemini kullandğınızda cevabınız 5 dakika içerisinde cep telefonuna geliyor.

Ortada banka şubesine gitme gereği olmadığı için kredi başvurusunu 24 saat boyunca kesintisiz yapmak mümkün... Sabah erken saatte de gecenin bir yarısında da dokunmatik başvurunuzu yapıp cevabınızı 5 dakika içerisinde alabilirsiniz.

Vakıfbank Dokunmatik Kredi'nin 3 aydan başlayan vadeleri 36 aya kadar uzanıyor. Faiz oranı ise yüzde 1.17'den başlıyor. İhtiyaç kredisini kullanırken en az 200 TL olmak üzere kredi tutarının yüzde 2'si kadar kredi tahsis ücreti alındığını belirtmekte fayda var.

hızlı kredisine 18 yaşın üzerinde, TC vatandaşı olan ve aylık gelirini belgeleyebilen tüm memur, işçi ve SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklileri başvurabiiyor. Ayrıca avukat, mühendis, doktor, mali müşavir gibi diplomasıyla iş yapan serbest meslek sahiplerinin başvuruları da kabul ediliyor.

Cepten başvuru yapmak isteyenler Turkcell, Vodafone ya da Avea fark etmeksizin operatörlerin hepsini kullanabilirsiniz. İnternetten Dokunmatik Kredi başvurusu yapmak isteyenlerin ise Vakıfbank’ın internet web sitesini ziyaret ederek Dokunmatik Web Başvurusu linkine tıklayarak kişisel bilgilerini ve kredi talep bilgilerini doldurup internet üzerinden göndermeleri yeterli oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder