TEB Yıldız Bankacılığın Startını Verdi



Türkiye'nin yenilikçi bankası TEB, "Ayrıcalıklı Dünyamızda Öncelik Sizin" sloganıyla yeni bir bankacılık hizmeti başlattı. Yıldız Bankacılık adı verilen bu hizmet, varlık ve kredi bakiye toplamının 30 günlük ortalaması 100.000 TL olan TEB müşterilerine yönelik olacak şekilde tasarlandı.

Yıldız Bankacılık müşterileri, her türlü bankacılık hizmetinden ayrıcalıklı olarak yararlanırken istek ve ihtiyaçları doğrultusunda şekillenen yeni bir bankacılık anlayışıyla tanışacaklar. Bu çerçevede Yıldız Müşteri'ye özel, sadece onunla ilgilenen bir müşteri temsilcisi tahsis ediliyor. Özel müşteri temsilcisi, sadece üşterinin değil, ailesi için de en uygun seçenekleri sunarken özel tasarlanmış bankacılık ürün ve hizmetleriyle günlük hayatını kolaylaştırıyor.

Yıldız Müşteri Nelerden Yararlanıyor

Kişisel Müşteri Temsilcisi: Konusunda uzman Kişisel Müşteri Temsilciniz, piyasalar konusundaki bilgi ve deneyimiyle birikimlerinize değer katıyor; risk algınız, ihtiyaç ve beklentilerinize uygun finansal hedeflere ulaşabilmeniz için gereken yatırım stratejinizi belirlerken size destek oluyor.

Size Özel TEB Yıldız Hattı: İşlemlerinizi yaparken önceliklisiniz. Müşteri Temsilciniz hattın diğer ucunda... Sadece TEB Yıldız müşterilerine özel 444 0 766 TEB Yıldız Hattı’nı arayıp kart numaralarınızı tuşladığınızda, hiç beklemeden TEB Yıldız Müşteri Temsilcinize bağlanıyorsunuz. Bankacılık işlemlerinizi günün her saati TEB Yıldız Hattı’nı arayarak gerçekleştirebilirsiniz.

Ücret / Komisyon Avantajları: Ekstre Ücreti ve Yıllık Kredi Kartı Kullanım Ücreti ödemiyorsunuz.

Kiralık Kasa Önceliği: Kiralık kasa hizmetimizde öncelik sahibisiniz ve özel fiyat avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Özel ATM Nakit Çekim Limiti: ATM nakit çekim limitiniz standart limitin iki katı olan 2.000 TL’dir.

Şubelerde Öncelik: TEB şubelerinde işlem yaparken öncelikli oluyorsunuz.

TEB Yıldız Platinum Card Avantajları

TEB Yıldız Platinum Card tüm Bonus özelliklerine sahip olmanın yanısıra, seçkin deneyimler yaşatacak Cityberry fırsatları, Mil Programı ve Yurt içi ve Yurt dışı seyahatlerinizde ihtiyacınız olan birçok avantaj, ayrıcalık ve hizmeti de kullanımınıza sunuluyor.

Şehrin en iyi mekanlarında çok özel indirimler Cityberry’de Yıldız Müşteriyi bekliyor olacak. Cityberry dünyasıyla şehrin tüm kapıları önünüze açılacak.

Cityberry birçok restoran ve eğlence mekanında TEB Yıldız Platinum Card'ınıza anında çok özel indirimler sunacak.

Cityberry.com’daki tüm heyecan verici deneyimleri size özel ayrıcalıklarla yaşatır.
Sürpriz partilere ve davetlere katılmanızı, sürpriz hediyeler kazanmanızı sağlıyor.

Kartınızın Cityberry özelliğinden faydalanmak için ekstra hiçbir işlem yapmanıza gerek bulunmamaktadır. Kartınızı hemen indirim noktalarında kullanmaya başlayabilirsiniz.

Cityberry indirimi sonrası harcama tutarının 100 TL ve üzeri olması durumunda %10 restoran bonus kazanımı devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder