TEB Evlilik Kredisi Nasıl Alınır, Belgeler Nelerdir?

Evlilik Kredisi

Bu yakınlarda evlilik düşünenler için TEB yeni bir çözüm hazırladı. Evlenmek isteyenlerin yapması gereken tüm harcamalarını sıkıntıya girmeden gerçekleştirmesi için TEB'in hazırladığı çok özel pakette çok sayıda çözüm yer alıyor.

TEB Evlilik Kredisi'nde evlilik öncesi yaptığınız veya sonrasında yapacağınız beyaz eşya, tatil ve diğer tüm nakit ihtiyaçlarınızın ödenmesi için öncelikle hepsinin KDV'li faturasını almanız gerekiyor. Daha sonra o faturayı TEB'in herhangi bir şubesine götürüp kredi kullanabiliyor, para biriktirmeyi beklemeden ihtiyaçlarınızı karşılayabiliyorsunuz.

Üstelik kullanmış olduğunuz evlilik kredinizin faizi, piyasadaki faiz oranı değişikliklerinden etkilenmiyor ve kredi vadesi boyunca sabit kalıyor. TEB Evlilik Kredinizi 36 aya varan uzun vade avantajlarıyl kullanabiliyor ve taksitlerinizi rahat rahat ödeme fırsatı buluyorsunuz.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

Nüfus Cüzdanı veya ehliyet fotokopisi
Gelir Belgesi
- Ücretli çalışan kişiler için maaş bordrosu veya antetli kağıda imzalı şirket yazısı. Eğer bankaya şirket yazısı sunacaksanız firmanın imza sirküleri beyanı gerekiyor.

- Serbest meslek sahipleri için son 3 yıllık bilanço, Vergi Levhası ve Ticaret Sicil Gazetesi

TEB'in Evlilik Kredisi fırsatından yararlanmak için unutmamanız gereken çok önemli bir nokta var. Kesin fatura ibraz etmek zorunlu... Bankanın gerekli gördüğü durumlarda kefil ve ek belge isteme hakkına sahip olduğunu da belirtelim. Kefil için de aynı belgeler talep ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder